Η κόρη της Katie Holmes γιόρτασε τα 12α γενέθλιά της

suri-cruise-katie-holmes JD Images
ΠΕΜΠΤΗ, 19 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2018

Η μητρότητα βοήθησε την Katie Holmes να βρει μια ισορροπία μεταξύ ηθοποιίας και σκηνοθεσίας.

Η Katie Holmes μοιράστηκε μια νέα φωτογραφία της κόρης της, Suri Cruise, καθώς γιόρταζε τα 12α γενέθλιά της. Η χολιγουντιανή σταρ ανέβασε την ασπρόμαυρη φωτογραφία της Suri με μια τιάρα στο Instagram την Τετάρτη. Η Holmes απέκτησε τη Suri με τον Tom Cruise, τον οποίο παντρεύτηκε το 2006 και χώρισε το 2012.

Τα τελευταία τέσσερα χρόνια η Holmes βρίσκεται σε σχέση με τον Jamie Foxx, αλλά η Suri παραμένει η πρώτη της προτεραιότητα. «Είναι απίστευτη μητέρα» τόνισε πηγή στο περιοδικό Us Weekly, συμπληρώνοντας πόσο σημαντική είναι η οικογένεια για την 39χρονη ηθοποιό.

Η Holmes συχνά ανεβάζει φωτογραφίες με την κόρη της, όπως έκανε πρόσφατα για τα Όσκαρ, με τις δυο να παρακολουθούν μαζί την επίσημη τελετή από την άνεση του σπιτιού τους. Όπως έχει ομολογήσει η ίδια, είναι ανταγωνιστική με τις άλλες μητέρες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και θέλει να έχει τον τελευταίο λόγο.

Παράλληλα όμως η Holmes εξήγησε πως ο ρόλος της ως μητέρα την έχει βοηθήσει να βρει μια ιδανική ισορροπία μεταξύ ηθοποιίας και σκηνοθεσίας. «Δεν είναι τόσο δύσκολο όσο φαίνεται, γιατί είσαι επικεφαλής και, όταν είσαι μητέρα, έχεις συνηθίσει να κάνεις 25 πράγματα ταυτόχρονα» τόνισε χαρακτηριστικά στο Women’s Health.