Πέντε δίσκους ετοιμάζει τελικά ο Kanye West για το φετινό καλοκαίρι

kanye-west Charles Sykes
ΤΡΙΤΗ, 24 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2018

Ο πολυμήχανος ράπερ ανακοίνωσε συνεργασίες με τον Nas, τον Pusha T και την Teyana Taylor.

Την περασμένη εβδομάδα ο Kanye West αποκάλυψε μέσω μιας σειράς αναρτήσεων στο Twitter τα προσεχή σχέδιά του, στα οποία περιλαμβάνονται ένας προσωπικός δίσκος και μια συνεργασία με τον Kid Kudi, για κυκλοφορία την 1η και στις 8 Ιουνίου αντίστοιχα. Παράλληλα, ο West γράφει «σε πραγματικό χρόνο» ένα βιβλίο φιλοσοφίας, το οποίο θα εξετάσει τη σχετικότητα του χρόνου στην εποχή της φωτογραφίας.

Με μια νέα σειρά αναρτήσεων, ο ράπερ ανακοίνωσε πως τελικά σκοπεύει να κυκλοφορήσει πέντε δίσκους μέσα στο καλοκαίρι. Πιο συγκεκριμένα, ο West εξήγησε πως ετοιμάζει παραγωγές για άλμπουμ από τον Pusha T που θα κυκλοφορήσει στις 25 Μαΐου, από τον Nas στις 15 Ιουνίου και από την Teyana Taylor στις 22 Ιουνίου.

Τα φιλόδοξα σχέδια του West θυμίζουν την περίοδο πριν το «My Beautiful Dark Twisted Fantasy» το 2010, όταν και είχε κυκλοφορήσει μια σειρά από singles και συνεργασίες με πολλά μεγάλα ονόματα. Μένει να φανεί εάν ο Αμερικανός ράπερ θα καταφέρει να προλάβει όλες τις ημερομηνίες που έχει ανακοινώσει για φέτος.

Η συνεργασία του West με τον Pusha T είχε ανακοινωθεί πιο παλιά, οπότε οι δίσκοι με την Teyana Taylor και τον Nas είναι οι μεγάλες εκπλήξεις. Το πρώτο solo άλμπουμ της Taylor είχε αποσπάσει μέτριες κριτικές, οπότε έχει ενδιαφέρον κατά πόσο θα εμπλουτίσει τον R&B ήχο της με το όραμά μου. Ο Nas από την άλλη αποτελεί σταθερή αξία στον χώρο του hip hop, με τον τελευταίο δίσκο, «Life Is Good», του 2012 να αφήνει καλές εντυπώσεις. Οι δύο ράπερ έχουν συνεργαστεί αρκετές φορές στο παρελθόν, με πιο χαρακτηριστικό το «Poppa Was A Playa» το 2002.