Η οικογένεια του Avicii δήλωσε πως o DJ «δεν μπορούσε να συνεχίσει άλλο»

avicii Avicii
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, 27 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2018

«Ήταν ένας ευαίσθητος τύπος που αγαπούσε τους θαυμαστές του, αλλά απέφευγε τα φώτα της δημοσιότητας».

Η οικογένεια του Σουηδού DJ και παραγωγού, Avicii, εξέδωσε δύο ανακοινώσεις σχετικά με τον θάνατό του, αφήνοντας να εννοηθεί πως αυτοκτόνησε. Ο Avicii, του οποίου το πραγματικό όνομα είναι Tim Berling, βρέθηκε νεκρός στο Μουσκάτ του Ομάν την περασμένη Παρασκευή.

Στην πρώτη λιτή ανακοίνωση στις 23 Απριλίου, η οικογένεια του Berling ευχαρίστησε τον κόσμο για την συμπαράσταση και τις ευχές. Στη δεύτερη, η οποία εκδόθηκε στις 26 Απριλίου, η οικογένεια δήλωσε πως ο Avicii ήταν ένας «τελειομανής» και μια «εύθραυστη καλλιτεχνική ψυχή που αναζητούσε απαντήσεις σε οντολογικά ερωτήματα». Όταν αποφάσισε να αποσυρθεί από τις περιοδείες θέλησε να βρει μια ισορροπία στη ζωή του και πάλεψε με τις σκέψεις του αναφορικά με το νόημα στη ζωή και την ευτυχία.

Reuters / Lucy Nicholson

«Δεν μπορούσε να συνεχίσει άλλο. Ήθελε να βρει την γαλήνη. Ο Tim δεν φτιάχτηκε για αυτή την επιχειρηματική μηχανή στην οποία βρέθηκε, ήταν ένας ευαίσθητος τύπος που αγαπούσε τους θαυμαστές του, αλλά απέφευγε τα φώτα της δημοσιότητας» εξήγησε η οικογένεια στην ανακοίνωσή της.

Μετά τον θάνατο του Σουηδού DJ, πολλοί συνεργάτες και φίλοι του εξέφρασαν τη λύπη τους, μεταξύ των οποίων ήταν οι Madonna, Skrillex, Deadmau5, David Guetta, Diplo, Steve Aoki, Dua Lipa, Tiësto, Rita Ora και Nile Rodgers.