Τι άλλο θα σκεφτεί η Kim Kardashian;

kkw-2
ΚΥΡΙΑΚΗ, 29 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2018

Δεν υπάρχει μέρα που να μην ακούσουμε ή να μην διαβάσουμε για κάτι καινούργιο που ετοιμάζουν οι αδερφές Kardashian. Θέλετε να δούμε τι μας φέρνει η Kim, αν και δεν ανήκουμε στις ακολούθους της; Της Σάντυς Τσαντάκη.

Όταν η Kim Kardashian παρουσίασε τον περασμένο Σεπτέμβριο το πρώτο της άρωμα, εξαντλήθηκε σε λίγη ώρα, όπως ήταν αναμενόμενο, χωρίς να ξέρουμε καν πώς μυρίζει.

Και τώρα προσθέτει ένα νέο άρωμα KKW στη συλλογή της, γιατί φαίνεται πως πρέπει διαρκώς να ανανεώνει το ενδιαφέρον του κοινού της, με ένα μπουκάλι που θα μιμείται ακριβώς τον αναγνωρίσιμο σωματότυπό της.

Το KKW Body λοιπόν θα θυμίζει γλυπτό, όπως είπε η ίδια σε συνέντευή της, γιατί φαίνεται ότι το πρώτο λανσάρισμα με τα τρία κρυστάλλινα μπουκάλια δεν ικανοποίησε και τόσο τη ματαιοδοξία της.

Αν θα εξαντληθεί κι αυτό μέσα σε λίγες ώρες; Θα το ξέρουμε σήμερα που γίνετια η επίσημη κυκλοφορία και φυσικά η Kim Kardashian West θα φροντίσει να μας βομβαρδίσει με ανάλογες αναρτήσεις στα social media. Η ίδια λέει πως το άρωμά της θυμίζει υγρό χρυσάφι. Και πώς μυρίζει; Λεπτομέρειες.

ΣΑΝΤΥ ΤΣΑΝΤΑΚΗ
www.sandytsantaki.com