Δείτε το πρώτο τρέιλερ του νέου ντοκιμαντέρ για τη ζωή της Whitney Houston

whitney-houston
ΔΕΥΤΕΡΑ, 30 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2018

Το «Whitney» παρουσιάζει την «γυναίκα που δεν ήξεραν ούτε οι πιο φανατικοί οπαδοί της».

Κυκλοφόρησε το πρώτο τρέιλερ για το ντοκιμαντέρ «Whitney» από τον βραβευμένο με Όσκαρ Kevin MacDonald με θέμα την ζωή της Whitney Houston. Σε αντίθεση με προηγούμενα ντοκιμαντέρ, το «Whitney» είναι το πρώτο το οποίο έχει την στήριξη της οικογένειας της Αμερικανίδας τραγουδίστριας.

Δείτε το τρέιλερ του ντοκιμαντέρ εδώ.

Η ταινία του MacDonald – ο οποίος σκηνοθέτησε και το ντοκιμαντέρ «Marley» για τη ζωή του Bob Marley το 2012 – έκανε την πρεμιέρα του στο φεστιβάλ κινηματογράφου Tribeca της Νέας Υόρκης το 2017 και θα προβληθεί στους κινηματογράφους φέτος το καλοκαίρι. Το νέο ντοκιμαντέρ περιλαμβάνει πλούσιο ανέκδοτο αρχειακό υλικό, όπως σπάνιες ερμηνείες και ακυκλοφόρητα τραγούδια, καθώς και συνεντεύξεις με την οικογένεια, τους φίλους και στενούς συνεργάτες της Houston.

AP

Μιλώντας για το ντοκιμαντέρ του το 2016, ο σκηνοθέτης είχε δηλώσει τότε πως στόχος του είναι οι θεατές να φύγουν από τις αίθουσες «νιώθοντας θετικά για την Whitney και τη μουσική της», προσθέτοντας πως δεν θα αποφύγει «τις πιο σκοτεινές πτυχές» της ζωής της μεγάλης τραγουδίστριας, όπως τον εθισμό της στα ναρκωτικά.

Η Whitney Houston πέθανε στις 9 Φεβρουαρίου του 2012, στην ηλικία των 48 ετών, σε ξενοδοχείο στο Λος Άντζελες. Σύμφωνα με τις ιατροδικαστικές αρχές, ο θάνατός της επήλθε από πνιγμό, καρδιοπάθεια και χρήση κοκαΐνης. «Θέλω να αποκαλύψω την γυναίκα που δεν ήξεραν ούτε οι πιο φανατικοί οπαδοί της», υπογράμμισε ο MacDonald, ενώ παράλληλα θέλει να παρουσιάσει σε όσους δεν ξέρουν τίποτα για τη ζωή και το έργο της Houston μια γυναίκα «που δεν θα ξεχάσουν ποτέ».