Η νέα συλλογή της Converse έχει την glitter σφραγίδα της Miley Cyrus

converse-x-miley-cyrus-1
ΠΕΜΠΤΗ, 03 ΜΑΙΟΥ 2018

Η Αμερικανίδα pop star έβαλε την προσωπική της πινελιά στην νέα mix-and-match (και γεμάτη glitter) συλλογή της Converse.

Η Miley Cyrus ανακοίνωσε τη συνεργασία της με την Converse για μια σειρά προτώτυπων παπουτσιών, ρούχων και αξεσουάρ. Η σειρά «Converse x Miley Cyrus» είναι ήδη διαθέσιμη από τις 2 Μαΐου και έχει στόχο να αναδείξει την μοναδικότητα του καθενός, με τις απαραίτητες δόσεις glitter.

Μιλώντας για τη συλλογή, η Αμερικανίδα τραγουδίστρια υπογράμμισε πως στόχος της ήταν να την κάνει προσβάσιμη σε ανθρώπους όλων των ηλικιών, φυλών και σωματότυπων. Έτσι λοιπόν όλα τα ρούχα, αξεσουάρ και παπούτσια της συλλογής είναι σχεδιασμένα ώστε να συνδυάζονται μεταξύ τους.

«Η Converse δεν έχει όρια. Είναι ειλικρινής. Ανέκαθεν ήμουν ταυτισμένη με την Converse, επειδή το brand απευθύνεται και αντιπροσωπεύει τόσους πολλούς διαφορετικούς πολιτισμούς και κοινωνικά στρώματα. Και είναι προσβάσιμα» τόνισε η Cyrus στη σχετική ανακοίνωσή της.

Converse

«Σίγουρα είχα τους θαυμαστές μου στο μυαλό και στην καρδιά μου όταν δημιουργούσα. Έβαλα αυτό που αγαπούν σε εμένα και αυτό που αγαπώ σε αυτούς στον σχεδιασμό» συμπλήρωσε η Αμερικανίδα pop star.

Μπορείτε να δείτε αναλυτικά τη συλλογή στην επίσημη σελίδα της Converse.