Το καστ των «Εκδικητών» αντιμέτωπο με τους πιο σκληρούς επικριτές του

avengers-infinity-war-poster
ΔΕΥΤΕΡΑ, 07 ΜΑΙΟΥ 2018

Είναι ο Tom Hiddleston κακάσχημος και η υποκριτική της Scarlett Johansson λόγος να μισεί κανείς τους λευκούς;

Η νέα ταινία των «Εκδικητών» έχει σπάσει τα ταμεία παγκοσμίως, αφήνοντας θετικότατες εντυπώσεις στους φανς της Marvel για τη συνέχεια του κινηματογραφικού franchise, αλλά, όπως πάντα, υπάρχει μια μερίδα θεατών που έχει αντίθετη άποψη. Ο Jimmy Kimmel αποφάσισε να λειτουργήσει ως «συνδετικός κρίκος» ανάμεσα στο καστ της ταινίας και τους πιο σκληρούς, αλλά και ευφάνταστους επικριτές τους στο Twitter.

Δείτε το βίντεο με τις αντιδράσεις του καστ της ταινίας εδώ.

Οι πρωταγωνιστές της ταινίας εμφανίστηκαν στην τηλεοπτική εκπομπή του Kimmel, όπου διάβασαν μια επιλογή επικριτικών αναρτήσεων και έδωσαν την απάντησή τους. «Ο Tom Hiddleston είναι τόσο κακάσχημος. Γιατί δεν το αναγνωρίζει κανείς;» διάβασε ο ίδιος ο Βρετανός ηθοποιός στην αρχή του σχετικού βίντεο.

Τα πράγματα γίνονται πιο σοβαρά με κάποιον χρήστη να παρομοιάζει τη Scarlett Johansson με σέλινο. Σύμφωνα με τον χρήστη, η χολιγουντιανή σταρ «έχει το συναισθηματικό εύρος του καταραμένου σέλινου». 

YouTube

Το καλύτερο και πιο περιγραφικό σχόλιο ήταν για τον Benedict Cumberbatch, ο οποίος ενσαρκώνει τον μάγο Dr. Strange στις ταινίες της Marvel. «Ο Benedict Cumberbatch φαίνεται συνεχώς σαν να έχει πάθει αλλεργική αντίδραση από χαλασμένες γαρίδες» δήλωσε με μια δόση χιούμορ ο χρήστης του Twitter.