Η Adele γιόρτασε τα 30ά γενέθλια της στον «Τιτανικό»

adele
ΤΡΙΤΗ, 08 ΜΑΙΟΥ 2018

«Δεν έχω λόγια να εκφράσω πόσο ευλογημένη είναι η ζωή μου μέχρι στιγμής» δήλωσε η Βρετανίδα τραγουδίστρια στο πάρτυ της.

Η αισθητική της δεκαετίας του 1920, όπως αποτυπώθηκε στον «Τιτανικό» του James Cameron, έδωσε τον ρυθμό στο επικό πάρτι γενεθλίων της Adele. Η Βρετανίδα τραγουδίστρια γιόρτασε τα 30ά γενέθλια της με συγγενείς και φίλους και μοιράστηκε μέσω Instagram τρεις φωτογραφίες τής «καλύτερης βραδιάς της ζωής» της, όπως την χαρακτήρισε.

Στις φωτογραφίες, η Adele φορά ένα λαμπερό φόρεμα, παρόμοιο με αυτό που φόρεσε η Kate Winslet στην πολυβραβευμένη ταινία του Cameron. Στην πρώτη φωτογραφία η τραγουδίστρια ποζάρει σε μια τεράστια σκάλα, στην δεύτερη καταφτάνει στο χώρο του πάρτι με αυτοκίνητο, ενώ στην τρίτη χορεύει με τους φίλους της (με επιπλέον αξεσουάρ ένα σωσίβιο).

«Δεν είμαι σίγουρη τι θα κάνω για τα επόμενα 30 χρόνια, καθώς δεν έχω τα λόγια να εκφράσω πόσο ευλογημένη είναι η ζωή μου μέχρι στιγμής» δήλωσε η τραγουδίστρια, ευχαριστώντας παράλληλα όλους όσοι τη συντροφεύουν τα τελευταία 11 χρόνια. Το πάρτι ήταν τεράστια επιτυχία και, όπως ομολόγησε η τραγουδίστρια, δεν είναι σίγουρη εάν θα καταφέρει να ξαναβγεί από το σπίτι της.

Στο μήνυμά της δεν παρέλειψε να εκφράσει τον θαυμασμό και την αγάπη της για τον «Τιτανικό» που αποτέλεσε κεντρική θεματική του πάρτι.