Η Julie Andrews πουλάει το σπίτι της

formerjulieandrewslon2
ΠΕΜΠΤΗ, 10 ΜΑΙΟΥ 2018

Δεν είναι ένα συνηθισμένο σπίτι και δεν θα περιμέναμε τίποτα λιγότερο από μια γυναίκα σαν την Julie Andrews που αποφάσισε να αποχωριστεί το σπίτι της στο Λονδίνο. Της Σάντυς Τσαντάκη.

Πόσα χρήματα ζητάει μια γυναίκα που έχει συνδέσει το όνομά της με σπουδαίες εμφανίσεις στη σκηνή και στη μεγάλη οθόνη για να πουλήσει το σπίτι της σε μια ιδιαίτερη γειτονιά της βρετανικής πρωτεύουσας;

Ο ενδιαφερόμενος θα πρέπει να συμφωνήσει στα 33 εκατομμύρια δολάρια με την Julie Andrews και την ομάδα της, προκειμένου να αποκτήσει μια έπαυλη σε έξι επίπεδα.

Το σπίτι στην Βelgravia έχει μοναδική ιστορία, καθώς εκεί έχουν ζήσει κατά καιρούς ο Mick Jagger, η Margaret Thatcher αλλά και η διάσημη τηλεοπτική σεφ, Nigella Lawson.

Η Julie Andrews έζησε στο συγκεκριμένο σπίτι με τον σύζυγό της, Blake Edwards, στη δεκαετία του '70. Φανταστείτε 7000 τ.μ, με πέντε κρεβατοκάμαρες με δικό τους μπάνιο η καθεμιά και πολυτέλεια σε κάθε σημείο, μαζί με φροντίδα και αγάπη. Λέγεται μάλιστα ότι υπάρχει ένα ασανσέρ «ντυμένο» με καθρέφτες, όπως επίσης κι ένα πελώριο σαλόνι με μπαλκόνια με θέα στον…παράδεισο.

Για να μην ξεχάσουμε το γυμναστήριο, το γκαράζ, την κουζίνα με μίνιμαλ ντιζάιν, το στούντιο γιόγκα, την αίθουσα του πρωινού. Μήπως είναι πεντάστερο ξενοδοχείο και όχι σπίτι, Julie;

ΣΑΝΤΥ ΤΣΑΝΤΑΚΗ
www.sandytsantaki.com