Ο Post Malone σπάει τα ρεκόρ των Beatles στην αμερικάνικα charts

post-malone
ΠΕΜΠΤΗ, 10 ΜΑΙΟΥ 2018

Κατέκτησε την κορυφή των charts έχοντας εννέα ταυτόχρονες συμμετοχές στα top 20 τραγούδια της εβδομάδας.

Με το δεύτερο άλμπουμ του, το «Beerbongs & Bentleys», ο Post Malone έχει καταφέρει να σπάσει πάρα πολλά αξιοσημείωτα ρεκόρ στα αμερικάνικα charts. Το άλμπουμ του 22χρονου ράπερ έχει πουλήσει πάνω από 460.000 χιλιάδες αντίτυπα και έπιασε πλέον την κορυφή και στις ΗΠΑ.

Wikipedia

Έχει κάθε λόγο να χαμογελάει ο Post Malone.

Έκτος όμως από την κατάκτηση της κορυφής, ο Post Malone έχει λόγο να γιορτάσει επειδή έσπασε το ρεκόρ των περισσότερων ταυτόχρονων singles στο top 20, έχοντας εννέα συνολικά συμμετοχές. Το προηγούμενο ρεκόρ ταυτόχρονων συμμετοχών στα top 20 ανήκε στους Beatles και τον J Cole, με έξι single. O Post Malone έσπασε και άλλο ένα ρεκόρ, αφού έχει 14 τραγούδια συνολικά στα top 40 των charts της εβδομάδας.

Invision/AP / Joel Ryan

Αντίστοιχα και ο Drake έσπασε ένα ρεκόρ των Beatles στα βρετανικά charts.

Παρά την τεράστια επιτυχία του, ο ράπερ, τραγουδιστής και παραγωγός έχει προκαλέσει με δηλώσεις, αφού πρόσφατα δήλωσε πως όσοι φανς «ψάχνουν για στίχους» και αναρωτιούνται «για τη ζωή» καλύτερα να ακούσουν Bob Dylan παρά την hip hop. Αφού κατηγορήθηκε πως εκμεταλλεύεται την hip hop, έσπευσε να ανασκευάσει τις αρχικές δηλώσεις του, υπογραμμίζοντας την αγάπη του για το είδος.