Μια κλεφτή πρώτη ματιά στο comeback βίντεο των Smashing Pumpkins

smashing-pumpkins
ΠΕΜΠΤΗ, 10 ΜΑΙΟΥ 2018

Το θρυλικό grunge συγκρότημα ετοιμάζεται να κυκλοφορήσει τρία EP με νέα μουσική.

Ο Billy Corgan μοιράστηκε μια φωτογραφία από τα γυρίσματα του βιντεοκλίπ, «Solara», του πρώτου single των Smashing Pumpkins μετά το πρόσφατο comeback τους. Στην φωτογραφία που ανέβηκε στο Instagram, ο Corgan φορά ρούχα που θυμίζουν εποχές «Adore», ενώ κάθεται σε ένα σκοτεινό δωμάτιο με ένα άδειο κλουβί.

Σκηνοθέτης του νέου βιντεοκλίπ είναι ο Nick Koenig, ο οποίος πρόσφατα συνεργάστηκε με τον Marshmello στο «Spotlight» και τον Lil Peep στο «Awful Things». Το τραγούδι θα κυκλοφορήσει σε ένα από τα τρία EP που σχεδιάζουν οι Smashing Pumpkins. Συνολικά έχουν ηχογραφήσει οχτώ τραγούδια με τον Rick Rubin: «Alienation», «Travels», «Silvery Sometimes», «Solara, «With Sympathy», «Marchin’ On», «Knights of Malta», «Seek And You Shall Destroy».

Το grunge συγκρότημα έχει μια κλασσική σύνθεση καθώς αποτελείται από τον Corgan στα φωνητικά και την κιθάρα, τον James Iha στην κιθάρα, τον Jimmy Chamberlin στα τύμπανα και τον Jeff Schroeder στο μπάσο. Η αρχική μπασίστρια του σχήματος, η D’Arcy Wretzky, δεν θα συμμετάσχει τελικά μετά από έντονες διαφωνίες που είχε με τον Corgan.