Ο Will Smith αφηγείται πως έγινε «Φρέσκος Πρίγκηπας» και άλλαξε η ζωή του

fresh-prince-of-bel-air
ΔΕΥΤΕΡΑ, 14 ΜΑΙΟΥ 2018

Τα προβλήματα με την εφορία και οι προτροπές της κοπέλας του τον οδήγησαν τελικά στον θρυλικό παραγωγό Quincy Jones.

Τους τελευταίους μήνες, ο Will Smith έχει καταπιαστεί με το κανάλι του στο YouTube, όπου ανεβάζει βίντεο με τα πάντα, από φάρσες και κριτικές φαγητού, μέχρι ιστορίες από την ζωή του, όπως την συνάντηση του με τον Michael Jackson. Στο πιο πρόσφατο βίντεο ο Smith αποκάλυψε πως κατάφερε και πήρε τον πρωταγωνιστικό ρόλο στον «Φρέσκο Πρίγκηπα του Μπελ Αιρ», αλλάζοντας την ζωή του για πάντα.

Δείτε τον Will Smith να αφηγείται την ιστορία τους εδώ

Πριν γίνει γνωστός ως ηθοποιός, ο Smith είχε μια πετυχημένη καριέρα ως ράπερ. Με συνεργάτη τον DJ Jazzy Jeff, κυκλοφόρησε το single «Parents Just Don't Understand» το 1988, το οποίο κατέκτησε τα charts και ήταν το πρώτο τραγούδι που τιμήθηκε με το βραβείο Grammy καλύτερης rap ερμηνείας. Όπως εξηγεί ο Smith, η καριέρα του εκτοξεύτηκε και άρχισε να ζει μια πλουσιοπάροχη ζωή.

Δυστυχώς, όμως, ο επόμενος δίσκος του, το «And in This Corner...» του 1989, ήταν τεράστια εμπορική αποτυχία. Παράλληλα, είχε «ξεχάσει» να πληρώσει τους φόρους του, οπότε η εφορία κατέσχεσε την περιουσία του και ξαφνικά έπιασε τον πάτο. Καθώς προσπαθούσε να συνειδητοποιήσει πόσο άσχημη τροπή πήρε η ζωή του, η κοπέλα του τον έπεισε να εμφανιστεί στην τηλεοπτική εκπομπή του Arsenio Hall, όπου και γνώρισε τον παραγωγό Benny Medina, τον «πραγματικό Φρέσκο Πρίγκηπα του Μπελ Aιρ».

Reuters

Πριν γίνει παγκοσμίως γνωστός ως ηθοποιός, ο Will Smith ήταν πετυχημένος ράπερ ως δίδυμο με τον DJ Jazzy Jeff.

Ο Medina πρότεινε στον Smith τον ρόλο στη σειρά που ετοίμαζε, αλλά ο Smith ήταν διστακτικός, καθώς δεν είχε εμπειρία ως ηθοποιός. Για να τον πείσει, ο Medina έφερε τον Smith σε επαφή με τον θρυλικό παραγωγό, Quincy Jones. Στην πρώτη συνάντησή τους, ο Jones έδειξε ιδιαίτερο ενθουσιασμό και έδωσε στον Smith το σενάριο της σειράς και δέκα λεπτά να ετοιμαστεί για την οντισιόν. Ο Smith έδειξε φοβισμένος και επιχείρησε να κανονίσει την οντισιόν για αργότερα.

Αρχικά, ο Jones έδειξε να κατανοεί τους δισταγμούς του Smith μέχρι που του είπε πως μπορεί να περιμένει εβδομάδες μέχρι να νιώσει έτοιμος «ή δέκα λεπτά τώρα, για να αλλάξει η ζωή σου για πάντα». Τα λόγια του παραγωγού έκαναν τεράστια εντύπωση στον Smith, δίνοντάς του την αυτοπεποίθηση να προετοιμαστεί και να αφήσει τις καλύτερες εντυπώσεις στην οντισιόν του. Μάλιστα, ο Jones έδωσε εντολή στους δικηγόρους να ετοιμάσουν άμεσα τα συμβόλαια για την τηλεοπτική σειρά, τα γυρίσματα της οποίας ξεκίνησαν τρεις μήνες αργότερα.