O Dave Grohl και η 12χρονη κόρη του διασκευάζουν Adele

foo-fighters-dave-grohl
ΤΡΙΤΗ, 15 ΜΑΙΟΥ 2018

«Θυμάμαι να μου λέει: “Πατέρα, δεν είσαι καν ο καλύτερος τραγουδιστής στην οικογένεια”, και έχει δίκιο» δήλωσε o τραγουδιστής των Foo Fighters.

Ο frontman των Foo FightersDave Grohl, έκανε μια acoustic εμφάνιση σε φιλανθρωπική συναυλία για τη στήριξη ενός νοσοκομείου παίδων στο Σαν Φρανσίσκο. Εκεί ο Grohl έπαιξε ορισμένες από τις μεγάλες επιτυχίες των Foo Fighters, όπως τα «My Hero», «Everlong» και «Times Like These».

Στη συναυλία όμως εμφανίστηκε και η δωδεκάχρονη κόρη του μουσικού, η Violet Grohl, η οποία βοήθησε τον πατέρα της σε μια διασκευή του «When We Were Young» της Adele. «Θυμάμαι να μου λέει: “Πατέρα, δεν είσαι καν ο καλύτερος τραγουδιστής στην οικογένεια”, και έχει δίκιο» δήλωσε περήφανα ο Grohl, καθώς παρουσίασε την κόρη του στο κοινό.

Δείτε τη διασκευή του «When We Were Young»

Όπως φαίνεται από το βίντεο, η Violet έχει κληρονομήσει το ταλέντο του πατέρα της στο τραγούδι, δίνοντας μια συγκινητική ερμηνεία. Στη συνέχεια εμφανίστηκε μαζί τους επί σκηνής και η εννιάχρονη κόρη του Grohl, Harper, για μια διασκευή του «The Sky Is A Neighborhood» των Foo Fighters.

Δείτε την acoustic διασκευή του «The Sky Is A Neighborhood»