Οι Jennifer Lopez και Alex Rodriguez ζουν στο σπίτι των ονείρων μας

Jennifer-lopez-kai-alex-rodriguez
ΠΕΜΠΤΗ, 17 ΜΑΙΟΥ 2018

Ζει τον έρωτα της και δεν το κρύβει. Ο Alex Rodriguez δεν χάνει ευκαιρία να φωτογραφίζεται με την πληθωρική σύντροφό του και να ανακοινώνουν από κοινού πλέον, πως βρήκαν το σπίτι των ονείρων τους. Mαζί και των δικών μας ονείρων. Της Σάντυς Τσαντάκη.

Jennifer Lopez και Alex Rodriguez, δύο ονόματα, ένα λαβ στόρι. Μας αρέσει το παραμύθι, η λάμψη, χαιρόμαστε να βλέπουμε αναγνωρίσιμα πρόσωπα να συμβιώνουν αρμονικά, να λειτουργούν ως πρότυπα για όλους όσοι  θέλουν να ξαναφτιάξουν τη ζωή τους, ακόμη κι αν υπάρχουν παιδιά στο ίδιο (λαβ) στόρι.

Μαθαίνουμε λοιπόν ότι οι δύο υπερεκτεθειμένοι σταρ, -ο καθένας στο είδος του-, αγόρασαν ένα μοναδικό διαμέρισμα για 15.3 εκατομμύρια δολάρια (ήταν στην αγορά για 17.5 εκ. δολάρια, οπότε είναι μάλλον ευκαιρία για τους ίδιους). Σπίτι που ξεπερνά τα 4.000 τ.μ. (σκεφτείτε μόνο τις ντουλάπες της J.Lo. και τα κεντημένα κοστούμια της από το Las Vegas) και βρίσκεται στο ψηλότερο κτίριο κατοικιών στον κόσμο, στη διεύθυνση 432 Park Avenue.

Βλέπουμε τις φωτογραφίες και τους φανταζόμαστε να χαλαρώνουν μαζί με τα παιδιά τής Jennifer, στον 36ο όροφο που έχει θέα το Central Park, το απόλυτο παραμύθι δηλαδή, τον παράδεισο.

Και οι λεπτομέρειες που συμπληρώνουν τη μικρή και τη μεγάλη εικόνα; Λευκοί τοίχοι, σαν τον καμβά ενός ζωγράφου που καλείται να αποκαλύψει τον ορισμό της πολυτέλειας, ξύλο οξιάς, τρία υπνοδωμάτια και τέσσερα μπάνια, κουζίνα μίνιμαλ, με ανοιξείδωτη…αισθητική, σαλόνι με φως από παντού σα να είσαι σε αεροπλάνο. Σα να πετάς… Είναι να μην πετάς;

ΣΑΝΤΥ ΤΣΑΝΤΑΚΗ
www.sandytsantaki.com