Πόσα σπίτια έχει η Taylor Swift;

taylor-swift-house-6
ΤΕΤΑΡΤΗ, 16 ΜΑΙΟΥ 2018

Η ποπ ερμηνεύτρια μοιάζει να έχει συλλογή από σπίτια. Και τώρα που ετοιμάζεται να πουλήσει μια έπαυλη που της ανήκει στο Μπέβερλι Χιλς, ευκαιρία να μάθουμε πώς ζει ένα κορίτσι που τραγουδά τη…ζωή της. Της Σάντυς Τσαντάκη.

Το σπίτι που θέλει να πουλήσει έχει τέσσερις κρεβατοκάμαρες και πέντε μπάνια, το είχε αγοράσει το 2012 για 1.775 εκατομμύρια δολάρια αλλά φαίνεται πως το βαρέθηκε. Χτίστηκε το 1959, ξεπερνάει τα 2950 τ.μ., και τώρα θέλει να το πουλήσει για $2.95 εκατομμύρια.

Έχει ήδη αποχαιρετήσει για 4 εκατομμύρια δολάρια ένα άλλο σπίτι, λίγο πιο κάτω, και φαίνεται να απολαμβάνει το συγκεκριμένο παιχνίδι, σα να έπαιζε Monopoly.
Η βίλα πάντως στο Μπέβερλι Χιλς είναι ψηλοτάβανη, με λευκό χρώμα παντού, γυαλί από πάνω μέχρι κάτω, για να κυριαρχεί το φως, γκουρμέ κουζίνα, κελάρι για τα κρασιά με ειδική θερμοκρασία, τζάκι, πριβέ αυλή και κήπο, μαζί με πισίνα που χαίρεσαι να τη βλέπεις.

Η Taylor Swift αγόρασε ήδη σπίτι στην Tribeca με 18 εκατομμύρια δολάρια, αλλά έχει και άλλα σπίτια στο όνομά της, στο Rhode Island, στον Tennessee, και στο Mπέβερλι Χιλς ακόμη ένα, που η αξία του υπολογίζεται στα 15 εκ. δολάρια.

Να τη λυπηθούμε; Λέγεται ότι ξόδεψε και 50 εκ.δολάρια σε ένα οικοδομικό τετράγωνο της Νέας Υόρκης, στην περιοχή της Tribeca, για να χτίσει ένα φρούριο και να μη την ενοχλούν οι παπαράτσι. Και να σκεφτεί κανείς ότι η σταρ της ποπ έχει λανσάρει μόλις έξι άλμπουμ, ενώ το πιο πρόσφατο έχει τίτλο «Reputation», όπως φήμη.
Φήμες θέλουν την Taylor Swift να ψάχνει να αγοράσει σπίτι (και) στο Λονδίνο…

ΣΑΝΤΥ ΤΣΑΝΤΑΚΗ
www.sandytsantaki.com