Η Janet Jackson έκλεψε την παράσταση στα Billboard Music Awards

billboard-music-awards-2018-Janet-Jackson-award Chris Pizzello
ΔΕΥΤΕΡΑ, 21 ΜΑΙΟΥ 2018

«Οι γυναίκες έχουν καταστήσει σαφές πως δεν θα ελέγχονται, χειραγωγούνται ή κακοποιούνται πια» τόνισε η pop star.

Έχοντας διατηρήσει χαμηλό προφίλ τα τελευταία χρόνια, η εμφάνιση της Janet Jackson στα Billboard Music Awards, που πραγματοποιήθηκαν την Κυριακή, ήταν αναμφίβολα μια από τις πιο πολυσυζητημένες και λαμπερές ερμηνείες. Το medley τραγουδιών που ερμήνευσε περιλάμβανε επιτυχίες από την πλούσια δισκογραφία της, όπως το «Throb» από το «janet.» και το «Nasty» από το «Control».

Invision/AP / Chris Pizzello

Εκτός όμως από τη δυναμική ερμηνεία της με το μικρόφωνο, η Janet Jackson μάγεψε το κοινό με την εκπληκτική της χορογραφία. Αφού ολοκλήρωσε το medley, η Jackson παρέλαβε το Icon Award από τον Bruno Mars, ο οποίος σημείωσε πως είναι η πρώτη μαύρη γυναίκα που το λαμβάνει.

Σ

τον λόγο της η Jackson δήλωσε πως είναι βαθύτατα συγκινημένη για την τιμή και τόνισε: «Ζούμε μια λαμπρή στιγμή στην ιστορία, τη στιγμή που επιτέλους οι γυναίκες έχουν καταστήσει σαφές πως δεν θα ελέγχονται, χειραγωγούνται ή κακοποιούνται πια». Κλείνοντας, η pop star σχολίασε πως η πηγή της «ηρεμίας» που χρειάζεται ο κόσμος βρίσκεται στον Θεό, την ευσπλαχνία, την ευαισθησία, την υπομονή και την απεριόριστη αγάπη.