Η συνεργασία Netflix και Obama είναι πια γεγονός

barack-obama-michelle-obama Pablo Martinez Monsivais
ΤΡΙΤΗ, 22 ΜΑΙΟΥ 2018

Επισημοποιήθηκε η συμφωνία των δύο πλευρών για την παραγωγή ταινιών, ντοκιμαντέρ, τηλεοπτικών σειρών και εκπομπών.

Μετά από μήνες διαπραγματεύσεων, ο Barack και η Michelle Obama υπέγραψαν ένα πολυετές συμβόλαιο με το Netflix για την παραγωγή ταινιών, ντοκιμαντέρ και τηλεοπτικών σειρών, μεταξύ άλλων. Η ανακοίνωση ήρθε από την πλατφόρμα streaming, επιβεβαιώνοντας πως ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ και η σύζυγός του παραμένουν ιδιαίτερα δημοφιλείς.

Ακόμα δεν έχει προσδιοριστεί η φύση των παραγωγών στο Netflix, αλλά εικάζεται πως θα εστιάζουν περισσότερο σε κοινωνικά θέματα, παρά πολιτικά, καθώς και το μήνυμα ελπίδας και ενότητας που πρεσβεύει το ζεύγος Obama. Αυτή είναι η δεύτερη μεγάλη συμφωνία του ζεύγους Obama, μετά το «χρυσό συμβόλαιο» για την έκδοση δύο βιβλίων.

«Ελπίζουμε να καλλιεργήσουμε και να παρουσιάσουμε τις ταλαντούχες, εμπνευσμένες και δημιουργικές φωνές που μπορούν να προάγουν μεγαλύτερη ενσυναίσθηση και κατανόηση μεταξύ των λαών και να τους βοηθήσουν να μοιραστούν τις ιστορίες τους με ολόκληρο τον κόσμο,» δήλωσε για τη συνεργασία ο Barack Obama.

Η Michelle Obama από την πλευρά της σχολίασε: «Ο Barack και εγώ ανέκαθεν πιστεύαμε στη δύναμη της διήγησης ιστοριών να μας εμπνεύσει, να μας κάνει να σκεφτούμε διαφορετικά για τον κόσμο γύρω μας και να μας βοηθήσει να ανοίξουμε το μυαλό και την καρδιά μας σε άλλους».