Ο Dave Grohl ξεκαθάρισε πως δεν θα κατέβει για πρόεδρος των ΗΠΑ

dave-grohl
ΤΕΤΑΡΤΗ, 23 ΜΑΙΟΥ 2018

Παράλληλα, ο frontman των Foo Fighters τόνισε πως δε θα αφήνει κανένα «ανοιχτό παραθυράκι», όπως η Oprah Winfrey.

Μετά την εκλογή του Donald Trump στην προεδρία των ΗΠΑ τον Νοέμβριο του 2016, πολλοί αστέρες του θεάματος έχουν εκφράσει τον ενδιαφέρον τους για μια καριέρα στην πολιτική, από τον Kanye West μέχρι τον Dwayne Johnson. Ο Dave Grohl πάντως ξεκαθάρισε πως δεν έχει σκοπό να κάνει κάτι τέτοιο στις προεδρικές εκλογές του 2020.

Σε συνέντευξή του στο GQ, ο ηγέτης των Foo Fighters αποκάλυψε πως ο ντράμερ του συγκροτήματος, Taylor Hawkins, τον είχε ρωτήσει ανοιχτά εάν θα σκεφτόταν να είναι υποψήφιος. Αφού ο Grohl αρνήθηκε κατηγορηματικά το ενδεχόμενο να συμβεί κάτι τέτοιο, τόνισε πως δε θα αφήσει κανένα παράθυρο ανοιχτό ως προς αυτό, όπως η Oprah Winfrey.

AP

Παρά το γεγονός ότι δεν θα ασχοληθεί ενεργά με την πολιτική, ο David Grohl δεν είχε να πει τα καλύτερα για τον νυν πρόεδρο Trump.

Βεβαίως, παρά το γεγονός ότι ο Grohl δεν έχει κανένα ενδιαφέρον να ακολουθήσει πολιτική καριέρα, δε διστάζει να κατακρίνει τις αμφιλεγόμενες πολιτικές του προέδρου Trump, λέγοντας πως «το αμερικάνικο όνειρο ήταν ακόμα χειροπιαστό, ακόμα επιθυμητό. Σήμερα το αμερικάνικο όνειρο είναι σπασμένο».

«Πιθανότατα έχω ταξιδέψει στον κόσμο περισσότερο από τον νυν πρόεδρό μας και ένα πράγμα που έχω καταλάβει και αυτός όχι είναι ότι ο κόσμος δεν είναι τόσο μεγάλος όσο νομίζεις. Όλα βρίσκονται στη γειτονιά σου: Η Ινδία, η Ασία και η Ισλανδία δεν είναι άλλα ηλιακά συστήματα. Ντρέπομαι για τον πρόεδρό μας και νιώθω απολογητικά για αυτό όταν ταξιδεύω», κατέληξε ο Grohl.