Οι «Άνδρες με τα μαύρα» επιστρέφουν με αρχηγό τον Liam Neeson

liam-neeson
ΤΕΤΑΡΤΗ, 23 ΜΑΙΟΥ 2018

Chris Hemsworth και Tessa Thompson θα πρωταγωνιστήσουν στη νέα συνέχεια του πετυχημένου franchise επιστημονικής φαντασίας.

Τα τελευταία χρόνια ο Liam Neeson έχει καθιερωθεί, κάπως απροσδόκητα, ως ένας action star, κυρίως για τις ταινίες της σειράς «Η αρπαγή». Μάλιστα ο ίδιος είχε εκφράσει τη θέλησή του να αποσυρθεί από την ηθοποιία, αλλά λόγω της μεγάλης επιτυχίας που σημειώνει, αποφάσισε να συνεχίσει.

Οι  Chris Hemsworth και Tessa Thompson θα ενσαρκώσουν τους νέους πράκτορες της μυστικής υπηρεσίας διαχείρησης εξωγήινων απειλών.

Στα επόμενα σχέδια του Ιρλανδού ηθοποιού είναι ένας πρωταγωνιστικός ρόλος στη νέα συνέχεια στο «Άνδρες με τα Μαύρα», την οποία θα σκηνοθετήσει ο F. Gary Gray σε σενάριο των Matt Holloway και Art Macum. Η νέα ταινία διαδραματίζεται στον ίδιο κόσμο των τριών πρώτων ταινιών της σειράς όπου πρωταγωνίστησαν ο Will Smith και ο Tommy Lee Jones, άρα δεν αποτελεί ριμέικ.

Στη νέα συνέχεια κεντρικοί ήρωες είναι οι πράκτορες που ενσαρκώνουν οι Chris Hemsworth και Tessa Thompson, ενώ ο Neeson θα υποδυθεί τον διευθυντή της μυστικής υπηρεσίας στη Μεγάλη Βρετανία. Ήδη έχει κυκλοφορήσει μια teaser αφίσα για την ταινία, η οποία θα κυκλοφορήσει το καλοκαίρι του 2019.