Και η Rebel Wilson στην σάτιρα του Taika Waititi

rebel-wilson
ΠΕΜΠΤΗ, 24 ΜΑΙΟΥ 2018

Θα εμφανιστεί πλάι στη Scarlett Johansson και τον Sam Rockwell.

Η Rebel Wilson είναι το νέο μέλος του καστ της σατυρικής ταινίας, «Jojo Rabbit», του Taika Waititi. Πιο συγκεκριμένα, η Wilson θα παίξει το ρόλο της Fraulein Rahm, της βάναυσης εκπαιδεύτριας σε μια κατασκήνωση της χιλτερικής νεολαίας, κατά τη διάρκεια του Δευτέρου Παγκοσμίου Πολέμου.

H Rebel Wilson θα συμπρωταγωνιστήσει στην σατυρική ταινία με την Scarlett Johansson και τον Sam Rockwell.

Σύμφωνα με άρθρο του Deadline, ο χαρακτήρας της Wilson μαθαίνει στα παιδιά – συμπεριλαμβανομένου του δεκάχρονου πρωταγωνιστή – πως οι Εβραίοι αποτελούν «ενσάρκωση μυθικών πλασμάτων». Όταν όμως η μητέρα του δεκάχρονου αγοριού κρύψει μια μικρή Εβραία στο σπίτι της, ο νεαρός αρχίζει να απορρίπτει την προπαγάνδα και να αντιλαμβάνεται πως ο κόσμος είναι αρκετά διαφορετικός από αυτό που έχει μάθει.

Η Scarlett Johansson έχει αναλάβει να υποδυθεί τη μητέρα, ενώ ο Sam Rockwell τον αξιωματικό των Ναζί που διευθύνει την κατασκήνωση. Ο σκηνοθέτης της ταινίας θα είνια ο Adolf Hitler και, όπως έχει αποκαλύψει ο ίδιος, θα είναι μια πιο «ανόητη και γοητευτική» εκδοχή του δικτάτορα, την οποία επινοεί ο δεκάχρονος ήρωας της ταινίας.