Ακούστε ένα preview από τη νέα συνεργασία Ariana Grande και Nicki Minaj

ariana-grande-nicki-minaj
ΤΡΙΤΗ, 29 ΜΑΙΟΥ 2018

Το «The Light Is Coming» περιλαμβάνεται στον επόμενο δίσκο της Ariana Grande με τίτλο «Sweetener» που κυκλοφορεί το καλοκαίρι.

Η Ariana Grande μοιράστηκε ένα απόσπασμα από τη νέα συνεργασία της με την Nicki Minaj. Οι δυο τραγουδίστριες εμφανίζονται μαζί στο «The Light Is Coming», το οποίο συμπεριλαμβάνεται στον επερχόμενο δίσκο της Grande με τίτλο «Sweetener» που κυκλοφορεί το καλοκαίρι.

Στο βίντεο διάρκειας 21 δευτερολέπτων, η Grande τραγουδά τους στίχους του κομματιού, στο οποίο συμμετέχει η Minaj. Το ρεφρέν του τραγουδιού είναι «The light is coming to get back everything the darkness stole». Η Nicki Minaj «απάντησε» στην ανάρτηση της Grande με μια δική της ανάρτηση, παραθέτοντας τους στίχους «Can’t let an eff boy eff up my nice vibes! Yo Ariana come lemme give you a high five».

REX/Shutterstock / Stephen Lovekin

Ariana Grande και Nicki Minaj έχουν συνεργαστεί στα τραγούδια «Bang Bang», «Get On Your Knees» και «Side to Side».

Τον περασμένο Απρίλιο η Grande έδωσε στη δημοσιότητα το βιντεοκλίπ για το τραγούδι «No Tears Left To Cry», το πρώτο που κυκλοφόρησε μετά την πολύνεκρη τρομοκρατική επίθεση που σημειώθηκε στο τέλος της συναυλίας στο Μάντσεστερ το 2017. Το τραγούδι ξεκινά λιτά, δίνοντας την αίσθηση πως θα είναι μπαλάντα, μέχρι που μπαίνει ένα χορευτικό disco beat και μια gospel χορωδία για να πλαισιώσει τη φωνή της Grande.

Δείτε το βίντεο του «No Tears Left To Cry»