O Deadpool ετοιμάζεται να επισκεφτεί τους «Φύλακες του Γαλαξία»

deadpool-guardians-of-the-galaxy
ΠΕΜΠΤΗ, 31 ΜΑΙΟΥ 2018

Ryan Reynolds και James Gunn ανυπομονούν να γίνει η επικείμενη εξαγορά της Fox από την Disney.

Ο Ryan Reynolds υπήρξε καταλυτικός στην καταξίωση του Deadpool ως ενός αντισυμβατικού action hero των comics, που ήρθε την κατάλληλη στιγμή να ταράξει τα νερά στις ταινίες βασισμένες στους ήρωες της Marvel. Μετά την επιτυχία των δύο πρώτων ταινιών, ο Reynolds έχει βάλει στόχο να πάει τον Deadpool ακόμα πιο μακριά - πιο συγκεκριμένα στο διάστημα.

Ο σκηνοθέτης των ταινιών «Φύλακες του Γαλαξία», James Gunn, πρόσφατα είδε στον κινηματογράφο το «Deadpool 2» και το «Revenge» και σχολίασε στο Twitter πόσο του άρεσαν οι δυο ταινίες. Αφού ο Ryan Reynolds ευχαρίστησε τον Gunn για τα καλά του λόγια, του πρότεινε ένα crossover μεταξύ του Deadpool και της παρέας του Star-Lord, με τον σκηνοθέτη να απαντά πως θα το ήθελε πολύ.

Όπως είναι γνωστό, τα σχετικά δικαιώματα εκμετάλλευσης των ηρώων της Marvel είχαν πωληθεί σε πολλές εταιρείες παραγωγής στο παρελθόν, όταν η εταιρεία comics αντιμετώπιζε σοβαρά οικονομικά προβλήματα. Μετά την εξαγορά της από την Disney, η Marvel έχει επιστρέψει πλέον πιο δυνατή από ποτέ και έχει βάλει στόχο να ενσωματώσει όλους τους ήρωες σε ένα ενιαίο κινηματογραφικό franchise (όπως στην περίπτωση του νέου Spider-Man), αλλά πολλοί «ήρωες» παραμένουν σε άλλα στούντιο (όπως οι X-Men και οι Fantastic Four).

Marvel

O Deadpool και οι Φύλακες του Γαλαξία έχουν ήδη συναντηθεί στα comics.

Η Disney έχει βαλθεί να εξαγοράσει πολλούς από τους ανταγωνιστές της και έχει βάλει στο στόχαστρό της την 20th Century Fox. Σύμφωνα με δημοσιεύματα, η Disney θα καταβάλει περίπου 52,4 δισεκατομμύρια δολάρια στη Fox για να αποκτήσει σχεδόν το σύνολο των περιουσιακών στοιχείων της. Ανάμεσα σε αυτά συγκαταλέγονται τηλεοπτικά και κινηματογραφικά franchise όπως «The Simpsons», «Avatar» και τους ήρωες της Marvel που έχει. Η συμφωνία πάντως δεν έχει οριστικοποιηθεί καθώς απαιτείται έγκριση από τις αντιμονοπωλιακές ρυθμιστικές αρχές των ΗΠΑ.

Όταν είχε γίνει γνωστές οι συνομιλίες μεταξύ της Disney και της Fox, χρήστες των μέσων κοινωνικής δικτύωσης επαλήθευσαν την ρήση πως οι Simpsons έχουν προβλέψει το μέλλον, παραθέτοντας ένα στιγμιότυπο από επεισόδιο της σειράς από το 1998. Πιο συγκεκριμένα στο επεισόδιο «When You Dish Upon A Star» το λογότυπο της Fox εμφανίζεται σε μια σκηνή, με την υποσημείωση πως η εταιρεία ανήκει στην Disney, «προβλέποντας» την εξαγορά 20 χρόνια αργότερα.