O Jeff Goldblum ετοιμάζει το πρώτο του jazz άλμπουμ

Jeff-goldblum Richard Shotwell
ΠΕΜΠΤΗ, 31 ΜΑΙΟΥ 2018

Θα κυκλοφορήσει μέσω της θρυλικής δισκογραφικής εταιρείας, Decca Records.

Μπορεί να είναι κυρίως γνωστός για τους ρόλους του σε ταινίες όπως «Jurassic Park», «Μύγα» και «Ημέρα Ανεξαρτησίας», αλλά στην πραγματικότητα ο Jeff Goldblum έχει ένα μεγάλο μουσικό ταλέντο και τεράστια αγάπη για την jazz. Ο βετεράνος ηθοποιός μάλιστα ανακοίνωσε πως θα κυκλοφορήσει τον πρώτο του δίσκο μέσω της Decca Records, της θρυλικής δισκογραφικής που έχουν αποκαλέσει σπίτι τους οι Billie Holiday, Louis Armstrong και Duke Ellington, μεταξύ πολλών άλλων.

Decca Records

Σύμφωνα με άρθρο του Variety, η εμφάνιση του Jeff Goldblum στην τηλεοπτική εκπομπή του Graham Norton στο BBC, όπου και έδειξε τις μουσικές ικανότητές του παίζοντας jazz στο πιάνο, έκαναν μεγάλη εντύπωση σε υψηλόβαθμα στελέχη της δισκογραφικής. Ο ηθοποιός δήλωσε κατενθουσιασμένος για τη συνεργασία του με την Decca, ενώ η δισκογραφική τόνισε ότι ελπίζει να κάνει με τον δικό της τρόπο τον κόσμο πιο χαρούμενο.

Ο Goldblum παίζει πιάνο από την παιδική του ηλικία και συχνά εμφανίζεται με το jazz συγκρότημα του, The Mildred Snitzer Orchestra, στο Λος Άντζελες και στο Café Carlyle της Νέας Υόρκης. Παράλληλα, ο ηθοποιός είναι παρουσιαστής ενός εβδομαδιαίου jazz show στο Rockwell Table and Stage του Λος Άντζελες, όταν δεν έχει γυρίσματα.