Keanu Reeves και Daniel Dae Kim σε ρομαντική κομεντί για λογαριασμό του Netflix

keanu-reeves-daniel-dae-kim
ΠΕΜΠΤΗ, 31 ΜΑΙΟΥ 2018

Οι δύο ηθοποιοί θα συμπρωταγωνιστήσουν στο «Always Be My Maybe» με την Ali Wong και τον Randall Park.

Τον περασμένο Αύγουστο έγινε γνωστό πως η Ali Wong και ο Randall Park είχαν έρθει σε συμφωνία με το Netflix για να πρωταγωνιστήσουν σε μια ρομαντική κωμωδία με δυο παιδικούς φίλους, οι οποίοι επανασυνδέονται ως ενήλικες και ερωτεύονται, παρά τις διαφορετικές κοινωνικές και οικονομικές συνθήκες τους.

Σύμφωνα με το Variety, οι Wong και Park μάλιστα έγραψαν το σενάριο με τον Michael Golamco και η ταινία έχει πια τον τίτλο «Always Be My Maybe». Παράλληλα έγινε γνωστό πως στην ταινία θα εμφανιστούν οι Keanu Reeves και Daniel Dae Kim, ενώ σκηνοθέτης της ταινίας θα είναι η Nahnatchka Khan.

Οι Ali Wong και Randall Park, οι οποίοι έγραψαν το σενάριο της ταινίας με τον Michael Golamco, θα παίξουν τους πρωταγωνιστικούς ρόλους.

H Wong θα παίξει τον ρόλο μιας celebrity σεφ που ανοίγει ένα νέο εστιατόριο στο Σαν Φρανσίσκο, ενώ ο Park θα υποδυθεί έναν μουσικό που τα καταφέρνει με δυσκολία, αλλά μένει ακόμα στο σπίτι των γονιών του. Δεν έχει γίνει ακόμα γνωστό ποιους ρόλους θα αναλάβουν οι Reeves και Kim.