Πώς φτιάχνει ένα μοντέλο site ομορφιάς;

rosie-beauty-3
ΔΕΥΤΕΡΑ, 04 ΙΟΥΝΙΟΥ 2018

Είναι ένα αναγνωρίσιμο κορίτσι, φωτογενές, λαμπερό. Η Rosie Huntington-Whiteley αποφάσισε να λανσάρει το δικό της site ομορφιάς. Να δούμε τι έχει να μας προτείνει; Tης Σάντυς Τσαντάκη.

Όλα τα κορίτσια που διανύουν διαδρομές στην παγκόσμια πασαρέλα θέλουν αργά ή γρήγορα να εξαργυρώσουν την αναγνωρισιμότητα. Και ειδικά σήμερα με τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, τα «εργαλεία» είναι πολλά.

Η Rosie Huntington-Whiteley έχει γίνει γνωστή ως το μοντέλο της Victoria’s Secret, έχει ένα πρόσωπο που παραπέμπει στο αμερικάνικο όνειρο, έχει γίνει δεκάδες φορές εξώφυλλο, και εννοείται ότι έχει κάνει πέρασμα από τον κινηματογράφο, όπως στο πιο πρόσφατο «Mad Max».

Εκείνο που την διασκεδάζει όμως, όπως λέει η ίδια, είναι η διαδικασία του μακιγιάζ όταν ετοιμάζεται να βγει στην πασαρέλα ή να φωτογραφηθεί, κι αυτό είναι κάτι που μπορεί να το επιβεβαιώσουν όλοι οι μακιγιέρ με τους οποίους συνεργάζεται χρόνια τώρα.

«Τα δοκιμάζω όλα», θα πει, λες κι αυτό είναι αρκετό για να φτιάξεις ένα site που προτείνει λύσεις ομορφιάς, περιποίησης, ενυδάτωσης. Γιατί όχι; «Τα μυρίζω όλα, τα…κλέβω όλα», θα συμπληρώσει.

Στα 31 της χρόνια έφτιαξε το Rose Inc, για να «χτίσει» τη δική της αυτοκρατορία ομορφιάς και να δει το όνομά της να συνδέεται με κάτι δικό της από την αρχή μέχρι το τέλος.

Ως μαμά πλέον, πειραματίζεται στο σπίτι με διαφορετικές γραμματοσειρές, το φόντο, τα χρώματα, για να δώσει την αίσθηση που επιδιώκει. Παραδέχεται ότι εμπνεύστηκε από τη Gwyneth Paltrow και την Rihanna και τώρα είναι η σειρά της να μοιραστεί μυστικά που έμαθε από τους καλύτερους επαγγελματίες τα τελευταία 15 χρόνια. Και να ρωτήσει και τις φίλες της ποια είναι τα αγαπημένα τους καλλυντικά…Ή να ανοίξουν τα νεσεσέρ τους. Μη σπρώχνεστε, κορίτσια…Όλες θα πάρετε... 

ΣΑΝΤΥ ΤΣΑΝΤΑΚΗ
www.sandytsantaki.com