Ένα χορευτικό... ξόρκι για το βράδυ της Παραμονής των Χριστουγέννων

ena-xoreutiko-ksorki-gia-to-bradu-tis-paramonis-ton-xristougennon

ΔΕΥΤΕΡΑ, 24 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2012

Μια κεφάτη συναυλία επιφυλάσσει για την Παραμονή των Χριστουγέννων το Kyklos Stage στον Βοτανικό, τη Δευτέρα 24 Δεκεμβρίου, με την Μαριέττα Φαφούτη, τους Wedding Singers, τη Μαρίζα Ρίζου και τους Klein Mein.

Αρκεί ένα ξόρκι για να πλημμυρίσει τον κόσμο με το πνεύμα των Χριστουγέννων; Η Μαριέττα Φαφούτη και η μπάντα της έρχονται για να μας αποδείξουν πως μια λέξη φτάνει... για το πιο διασκεδαστικό χριστουγεννιάτικο πάρτι. Αρκεί να φωνάξουμε «Kookoobadi»!

Το μουσικό ξόρκι αφού πρώτα πήρε εθιστικές διαστάσεις, την παραμονή των Χριστουγέννων, γίνεται το σύνθημα σε ένα άκρως χορευτικό, γιορτινό πάρτι που θα στηθεί στο Kyklos Live Stage.

Η Μαριέττα Φαφούτη θα τραγουδήσει από disco και soul, μέχρι τραγούδια που θα μπορούσαν να ντύνουν μουσικά τα κλασικά spaghetti western. Παραμένοντας πιστή στην αγάπη της στα μιούζικαλ και στη μουσική των 60s και 70s, παίζοντας τραγούδια από τους 2 της δίσκους, από τον 3ο που ήδη άρχισε να ετοιμάζει αλλά και αγαπημένες διασκευές, χριστουγεννιάτικες και μη, η Μαριέττα μαζί με την 8μελή μπάντα που ποτέ δεν αποχωρίζεται, υπόσχονται να μας κάνουν να ζήσουμε τη μαγεία των Χριστουγέννων με τον πιο διασκεδαστικό τρόπο.

Οι Wedding Singers μας υπόσχονται μεγάλες δόσεις «κοπανήματος» με τις μεγαλύτερες dance επιτυχίες των 80s και 90s, από Benny Benasi, Yazoo, Chimo Bayo μέχρι Blue Boy, Out here Brothers, Andru Donalds, De La Soul, NKOTB, Salt n Pepa.

Η Μαρίζα Ρίζου και η ελληνική μπάντα της δηλώνουν… πολύ jazz. Με τον ήχο και την ενέργεια μιας big band jazz ορχήστρας, με αστείρευτη διάθεση για χορό και swing, θεατράλε ερμηνεία στα δικά τους τραγούδια αλλά και στις διασκευές, θα μας λικνίσουν όλους με «μπόσα νόβα» φιγούρες.

Τέλος, αλλά όχι τελευταίοι, μιας και θα ανοίξουν τη βραδιά, οι Klein Mein, με την ανυπομονησία να μας συστήσουν την καινούργια τους τραγουδίστρια και την αστείρευτη διάθεση για χορό που τους διακατέχει, θα δημιουργήσουν μια άκρως εκρηκτική ατμόσφαιρα για ξεφάντωμα και χορό.

Πληροφορίες: Kyklos Live Stage, Ιερά Οδός 74, Βοτανικός, (είσοδος από Κασσάνδρας 23), 210 3424299, www.kykloslive.gr , είσοδος 12 ευρώ με μπύρα, στις 9 μ.μ.