Η μεγαλύτερη πτήση παγκοσμίως έρχεται από την Singapore Airlines

singapore-airlines
ΤΕΤΑΡΤΗ, 20 ΙΟΥΝΙΟΥ 2018

Φέτος το φθινόπωρο πρόκειται να πραγματοποιηθεί η μεγαλύτερη σε διάρκεια απευθείας πτήση στον κόσμο.

Η Σιγκαπούρη και η Νέα Υόρκη ελαχιστοποιούν την απόσταση μεταξύ τους και έρχονται πιο κοντά, με την Singapore Airlines, που από 11 Οκτωβρίου 2018 θα ξεκινήσει τη μεγαλύτερη σε διάρκεια απευθείας πτήση στον κόσμο μεταξύ των δύο πόλεων.

Τα δρομολόγια θα πραγματοποιούνται με τα νέα Airbus A350-900ULR (εξαιρετικά-μεγάλης-εμβέλειας) αρχικά τρεις φορές την εβδομάδα, ενώ από τις 18 Οκτωβρίου θα αυξηθεί η συχνότητά τους με τις πτήσεις να πραγματοποιούνται καθημερινά.

Η Σιγκαπούρη έρχεται πιο κοντά με τη Νέα Υόρκη

Η SIA είναι η πρώτη αεροπορική εταιρία στον κόσμο που παραλαμβάνει το νέο A350-900ULR, με επτά ακόμα επιβεβαιωμένες παραγγελίες. Τα αεροσκάφη θα διαθέτουν 67 καθίσματα στη Διακεκριμένη Θέση και 94 στην Premium Οικονομική κι έχουν σχεδιαστεί ώστε να προσφέρουν στους επιβάτες μια πιο άνετη εμπειρία, είναι ψηλοτάβανα και διαθέτουν μεγαλύτερα παράθυρα και ειδικό φωτισμό που μειώνει τα συμπτώματα του jetlag. Η κατασκευή του αεροσκάφους επιτρέπει καλύτερη ανακύκλωση του αέρα χάρη στη βελτιωμένη συμπίεση καμπίνας και των επιπέδων υγρασίας στο χώρο.

Η πτήση μεταξύ Σιγκαπούρης και Ν. Υόρκης θα διαρκεί έως 18 ώρες και 45 λεπτά, καλύπτοντας μια απόσταση 9.000nm (16.700χλμ), ενώ η εταιρία προγραμματίζει απευθείας πτήσεις και μεταξύ Σιγκαπούρης-Los Angeles που θα πραγματοποιούνται επίσης με A350-900ULR.