Ο Kanye West νιώθει «ευλογημένος» και κατακτά τα διαδικτυακά chart

kanye-west Lionel Cironneau
ΤΕΤΑΡΤΗ, 06 ΙΟΥΝΙΟΥ 2018

Το όγδοο άλμπουμ του Αμερικάνου ράπερ βρέθηκε στις πρώτες θέσεις των Spotify και Apple Music.

Πριν από λίγες μέρες o Kanye West κυκλοφόρησε το όγδοο άλμπουμ του με τίτλο «ye», το οποίο ήδη έχει αφήσει το στίγμα του στα διαδικτυακά charts. Επτά τραγούδια του νέου δίσκου βρίσκονται στις πρώτες θέσεις των charts στις πλατφόρμες Spotify και Apple Music.

Ο ράπερ ευχαρίστησε τους θαυμαστές του μέσω μιας ανάρτησης στο αγαπημένο του Twitter, όπου δήλωσε «ευλογημένος» για τη θερμή ανταπόκριση. «Νιώθω τόσο ευλογημένος. Για όσους δεν γύρισαν την πλάτη τους. Έχω βουρκώσει τώρα. Σας αγαπώ όλους» έγραψε χαρακτηριστικά ο West.

Σε πρόσφατη συνέντευξη του σε ένα από τα listening parties με θαυμαστές του, ο Kanye West αποκάλυψε πως αποφάσισε να αλλάξει σε μεγάλο βαθμό τα τραγούδια του νέου δίσκου, στον απόηχο επίμαχων δηλώσεων του για τη δουλεία στις ΗΠΑ. Ο West δεν παρέλειψε να μιλήσει για τα θέματα ψυχικής υγείας που έχει αντιμετωπίσει το τελευταίο διάστημα.

Βάσει αναρτήσεων και δηλώσεων του, ο West θα είναι ιδιαίτερα απασχολημένος τον Ιούνιο, αφού πρόκειται να κυκλοφορήσει ένα άλμπουμ με τον Kid Cudi στις 8 Ιουνίου υπό τον τίτλο «Kids See Ghost», ενώ έχει ετοιμάσει παραγωγές για τους νέους δίσκους των Nas (15 Ιουνίου), Teyana Taylor (22 Ιουνίου) και Pusha T (25 Ιουνίου).