Μεγαλώνει ακόμα περισσότερο το ήδη πλούσιο cast του Quentin Tarantino

al-pacino Victoria Will
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, 08 ΙΟΥΝΙΟΥ 2018

Al Pacino, Damian Lewis, Dakota Fanning και Luke Perry, μεταξύ πολλών άλλων, θα εμφανιστούν στο «Once Upon A Time In Hollywood».

Όπως σε όλες τις ταινίες του, έτσι και στο «Once Upon A Time In Hollywood» ο Quentin Tarantino έχει συγκεντρώσει ένα εξαιρετικό καστ ηθοποιών. Η νέα ταινία πάντως φαίνεται πως θα ξεπεράσει σε λάμψη τις προηγούμενες, αφού τις τελευταίες μέρες ο σκηνοθέτης έχει έρθει σε συμφωνίες με μεγάλους αστέρες του Χόλυγουντ.

Η πιο «ηχηρή» προσθήκη στο καστ είναι αναμφίβολα αυτή του οσκαρικού Al Pacino. Σε άρθρο του το Variety ισχυρίζεται πως ο βετεράνος ηθοποιός έχει έρθει σε συμφωνία για να υποδυθεί τον Marvin Schwarz, ατζέντη του Rick Dalton, τον οποίο ενσαρκώνει ο Leonardo DiCaprio.

Damian Lewis, Dakota Fanning, Luke Perry και Emile Hirsch συμφώνησαν να παίξουν στην νέα ταινία του Quentin Tarantino.

Σύμφωνα με άρθρο του Deadline, ο Damian Lewis θα παίξει τον ρόλο του θρυλικού Steve McQueen, η Dakota Fanning την Squeaky Fromme (μιας ακολούθου του Charles Mansοn η οποία επιχειρήσει να δολοφονήσει τον πρόεδρο των ΗΠΑ, Gerald Ford), ο Nicholas Hammond τον σκηνοθέτη Sam Wanamaker, ο Luke Perry τον Scotty Lancer, ο Clifton Collins Jr. τον Ernesto The Mexican Vaquero, ο Keith Jefferson τον Land Pirate Keith και ο Emile Hirsch τον Jay Sebring (ένα κομμωτή του Χόλυγουντ, ο οποίος σκοτώθηκε στο σπίτι της Sharon Tate.

Ήδη έχει γίνει γνωστό πως ο Burt Reynolds θα είναι ο George Spahn, ο οποίος νοίκιαζε τις εκτάσεις γης και το ράντσο που κατείχε σε στούντιο για το γύρισμα ταινιών γουέστερν, ο DiCaprio θα πρωταγωνιστήσει ως Rick Dalton, ένας πρώην αστέρας τηλεοπτικής σειράς γουέστερν, ο Brad Pitt θα ενσαρκώσει τον Cliff Booth, τον επί χρόνια κασκαντέρ-ντουμπλέρ του Dalton και η Margot Robbie θα αναλάβει τον ρόλο της Sharon Tate.

AP / Laurent Cipriani

Η νέα ταινία του Tarantino φέρεται να θυμίζει αρκετά το «Pulp Fiction».

Λογικά θα ακολουθήσουν κι άλλες ανακοινώσεις, αφού ακόμα δεν φαίνεται να έχει βρεθεί ο ηθοποιός που θα υποδυθεί τον Charles Manson στην ταινία του Tarantino. Τα γυρίσματα του  «Once Upon A Time In Hollywood» ξεκινούν το καλοκαίρι και η πρεμιέρα έχει προγραμματιστεί για τον Αύγουστο του 2019.