Ξεκινά η μεγαλύτερη γιορτή του μεσογειακού κοκτέιλ

kokteil-mpar
ΔΕΥΤΕΡΑ, 11 ΙΟΥΝΙΟΥ 2018

Από σήμερα έως και την 1η Ιουλίου, το Mediterranean Cocktail Festival by Skinos γίνεται πραγματικότητα και τα κοκτέιλ πρωταγωνιστούν στην καθημερινότητά μας.

Όσοι έχουν αδυναμία στα κοκτέιλ, αυτές τις ημέρες θα ζήσουν… μεγάλες στιγμές στο πλαίσιο της γιορτής του Μεσογειακού Κοκτέιλ από το Skinos Mastiha Spirit, που από σήμερα έως την 1η Ιουλίου έχει σκοπό να μας δροσίσει.

Περισσότερα από 500 bars σε 8 διαφορετικές χώρες θα σερβίρουν Skinos cocktails εμπνευσμένα από υλικά της μεσογειακής φύσης και μαζί με αυτά θα μεταφέρουν θεμελιώδεις αξίες, όπως φιλοξενία, ηλιόλουστη διάθεση, διασκέδαση, φρεσκάδα, ποιότητα και ξεχωριστή γεύση, που ανταποκρίνονται στο Μεσογειακό Cocktailing.

Με υπέροχες, ολόφρεσκες πρώτες ύλες που γεννιούνται στις ακτές της Θάλασσας της Μεσογείου, οι οποίες εμπνέουν τους επαγγελματίες του χώρου, τα απολαυστικότερα, δροσιστικά και γευστικά κοκτέιλ σας περιμένουν, στην καρδιά του καλοκαιριού, δίνονοντάς σας ταυτόχρονα την ευκαιρία να κερδίσετε ταξίδια και μοναδικά δώρα.

Συμμετέχοντας στον Διαγωνισμό και ψηφίζοντας το αγαπημένο σας Mediterranean Cocktail από τα bars που επισκέπτεστε, έχετε τη δυνατότητα να κερδίσετε ένα ταξίδι στη Μύκονο. Για να συμμετάσχετε σε αυτή την Γιορτή της Μεσογείου δεν έχετε παρά να κλικάρετε εδώ.

Για όσους δεν γνωρίζουν, ο Skinos Mastiha Spirit είναι το μεγαλύτερο επώνυμο ελληνικό λικέρ σε πωλήσεις στην Ελλάδα και το πρώτο σε εξαγωγές σε πάνω από 20 χώρες, με σημαντικές διακρίσεις σε παγκόσμιους διαγωνισμούς ποτών, όπως το San Francisco World Spirits Competition και το Spirits International Prestige (SIP) awards. Αποτελεί, μάλιστα, το μοναδικό ποτό μαστίχας που παράγεται από απόσταξη μαστίχας χωρίς προσθήκη αρωμάτων (essence) ή μαστιχέλαιου.