Πέθανε ο Jackson Odell των «Goldbergs»

Jackson-odell
ΔΕΥΤΕΡΑ, 11 ΙΟΥΝΙΟΥ 2018

Ο 20χρονος ηθοποιός και μουσικός βρέθηκε νεκρός στο σπίτι του στην Καλιφόρνια την περασμένη Παρασκευή.

Ο Jackson Odell, πιο γνωστός για τη σειρά «The Goldbergs» του ABC, βρέθηκε νεκρός στο σπίτι του στην Κοιλάδα Σαν Φερνάντο την περασμένη Παρασκευή, 8 Ιουνίου. Η αιτία θανάτου δεν έχει ανακοινωθεί, καθώς δεν έχει ολοκληρωθεί η αυτοψία.

«Η οικογένεια Odell έχασε την πολυαγαπημένο της γιο και αδερφό, Jackson Odell, την Παρασκευή. Πάντα ήταν ένα λαμπερό φως και μια καταπληκτική, γεμάτη αγάπη και ταλέντο ψυχή. Είχε τόσα πολλά ακόμα να μοιραστεί» ανακοίνωσε η οικογένεια του 20χρονου ηθοποιού και μουσικού, επιβεβαιώνοντας την είδηση.

Πέραν του ρόλου του ως Ari Caldwell στους δύο πρώτους κύκλους των «Goldbergs», ο Odell είχε παίξει στις σειρές «Arrested Development», «The Fosters», «Modern Family» και «iCarly», ενώ είχε πρωταγωνιστήσει στην κωμωδία «Judy Moody and the Not Bummer Summer» με την Heather Graham το 2011.

Παράλληλα όμως με την ηθοποιία ο Odell είχε πάθος και ταλέντο στη μουσική και είχε γράψει τραγούδια για τη ρομαντική ταινία «Forever My Girl» της Bethany Ashton Wolf. Ο Odell διατηρούσε ένα κανάλι στο YouTube όπου ανέβαζε δικά του βίντεο με διασκευές και πρωτότυπα τα τραγούδια.