Ο Alec Baldwin δεν αποκλείει το ενδεχόμενο να αναμειχθεί με την πολιτική

alec-baldwin Jordan Strauss
ΤΕΤΑΡΤΗ, 13 ΙΟΥΝΙΟΥ 2018

«Θα μου άρεσε να κατέβω για πρόεδρος, ώστε τα πράγματα να λειτουργήσουν με την κοινή λογική» τόνισε ο ηθοποιός.

Τα πρόσφατα σκετς του Alec Baldwin ως προέδρου Donald Trump στη θρυλική τηλεοπτική σειρά, «Saturday Night Live», φαίνεται πως έβαλαν σε σκέψεις τον ηθοποιό επαληθεύοντας τη ρήση που θέλει τη ζωή να μιμείται την τέχνη. Σύμφωνα με μια νέα συνέντευξη του Howard Stern, ο ηθοποιός σκέφτεται να θέσει υποψηφιότητα για την προεδρία των ΗΠΑ και μίλησε για τις πολιτικές του βλέψεις.

Με την ερμηνεία του Baldwin στο «Saturday Night Live» να αποτελεί σημείο αναφοράς, ο Stern ρώτησε τον ηθοποιό τι θα γινόταν εάν κατέβαινε για πρόεδρος απέναντι από τον νυν πρόεδρο, Donald Trump. Ο Baldwin αρχικά καυχήθηκε με μια δόση χιούμορ πως θα τον νικούσε άνετα σε μια προεκλογική κούρσα, καιστη συνέχεια ανέπτυξε τις σκέψεις του για ένα τέτοιο ενδεχόμενο.

«Κάποιος σπουδαίος θα εμφανιστεί, το ελπίζω. Αλλά ο μόνος λόγος που το λέω είναι γιατί θα μου άρεσε να κατέβω ως υποψήφιος για μια τέτοια θέση, ώστε τα πράγματα να λειτουργήσουν με την κοινή λογική. Υπάρχουν τόσα πολλά πράγματα που χρειάζεται να κάνει αυτή η χώρα και που είναι τόσο προφανή» σχολίασε ο Baldwin.

Ο Baldwin δεν είναι ο πρώτος αστέρας από τον χώρο του θεάματος που έχει εκφράσει το ενδιαφέρον του  να αναμειχθεί με την πολιτική. Ανάμεσα στις διασημότητες που έχουν αναφερθεί στην πιθανότητα να θέσουν την υποψηφιότητά τους για την προεδρία των ΗΠΑ στο μέλλον είναι ο Kanye West και η Oprah Winfrey.