Ο Dr. Luke διαψεύδει τον ισχυρισμό της Kesha ότι βίασε τη Katy Perry

kesha-dr-luke-katy-perry
ΠΕΜΠΤΗ, 14 ΙΟΥΝΙΟΥ 2018

Ο μουσικός παραγωγός θεωρεί πως η τραγουδίστρια συντόνισε τις ενέργειές της με την Lady Gaga για να τον δυσφημίσουν.

Η Kesha βρίσκεται στα δικαστήρια με τον παραγωγό Dr. Luke για μια υπόθεση συκοφαντικής δυσφήμισης, με την pop star να κατηγορεί τον παραγωγό πως της έδωσε ναρκωτικά ενάντια στη θέλησή της και ότι τη βίασε. Σύμφωνα με τα δικαστικά έγγραφα που δημοσίευσε το Variety, ο Dr. Luke αρνείται και μια τρίτη κατηγορία της Kesha που δεν είχε γίνει γνωστή μέχρι τώρα, σύμφωνα με την οποία φέρεται να βίασε και την Katy Perry.

Στα δικαστικά έγγραφα ο μουσικός παραγωγός, του οποίου το πραγματικό όνομα είναι Lukas Gottwald, δηλώνει πως η Kesha έστειλε ένα μήνυμα στην Lady Gaga «όπου επανέλαβε τον ψευδή ισχυρισμό πως τη βίασε», ενώ παράλληλα «ισχυρίστηκε ψευδώς πως ο Gottwald βίασε και την Kathryn Hudson (Katy Perry)».

Invision/AP / Jordan Strauss

Ο Dr. Luke θεωρεί πως η Kesha και η Lady Gaga συντόνισαν τις ενέργειες τους στο Twitter και στο Instagram για να τον δυσφημίσουν.

Η πλευρά του παραγωγού τονίζει πως η Lady Gaga δημοσίευσε «αρνητικά μηνύματα» για τον Gottwald στον Τύπο και τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και φέρνει ως παράδειγμα αναρτήσεις στο Twitter από τον Φεβρουάριο του 2016 σχετικά με την υπόθεση της Kesha. Στη συνέχεια η Kesha και η Lady Gaga φέρονται να «συντόνισαν» τις ενέργειές τους στο Twitter και το Instagram με αναφορές στις κατηγορίες σεξουαλικής κακοποίησης που αντιμετωπίζει ο Gottwald.

Αξίζει να σημειωθεί πως η Katy Perry δεν έχει κατηγορήσει τον Dr. Luke για ανάρμοστη συμπεριφορά. Σε δηλώσεις της προς το E! News, η νομική πλευρά του παραγωγού σχολίασε πως «η ίδια η Katy Perry επιβεβαίωσε πως ο Dr. Luke δεν την βίασε. Ο αντίθετος ισχυρισμός της Kesha – όπως τα άλλα μεγάλα ψέματα της για τον Dr. Luke - είναι αβάσιμος και ανεύθυνος, ενώ είναι βάναυσος τόσο για την Katy Perry όσο και τον Dr. Luke».

AP

Η πλευρά της Katy Perry φέρεται να έχει διαψεύσει τους ισχυρισμούς της Kesha, αλλά αρνήθηκε να σχολιάσει την σχετική αποκάλυψη.

Οι εκπρόσωποι της Perry αρνήθηκαν να σχολιάσουν τις κατηγορίες, ενώ οι αντίστοιχοι εκπρόσωποι της Kesha και Lady Gaga δεν έχουν προβεί σε κανένα σχόλιο σχετικά με τις αποκαλύψεις. Η υπόθεση ξεκίνησε το 2014 όταν η Kesha κατηγόρησε δημόσια τον Dr. Luke πως την κακοποίησε, με τον παραγωγό να αρνείται κατηγορηματικά τους ισχυρισμούς.