Οι πρώτες φωτογραφίες του «Wonder Woman 1984» κρύβουν spoilers

wonder-woman
ΠΕΜΠΤΗ, 14 ΙΟΥΝΙΟΥ 2018

Η Αμαζόνα υπερηρωίδα της DC θα επιστρέψει για μια ψυχροπολεμική περιπέτεια τον Νοέμβριο του 2019.

Παρά τις απογοητευτικές επιδώσεις των πρόσφατων ταινιών των υπερηρώων της DC, η Warner Bros. συνεχίζει ακάθεκτη με τον προγραμματισμό της και ποντάρει πολλά στην επόμενη ταινία της Wonder Woman. Η συνέχεια που σκηνοθετεί για άλλη μια φορά η Patty Jenkins τιτλοφορείται «Wonder Woman 1984» και, όπως προϊδεάζει ο τίτλος, διαδραματίζεται κατά τη διάρκεια του Ψυχρού Πολέμου.

Warner Bros

Θέλοντας να διατηρήσει τον ενθουσιασμό για την Wonder Woman, η Warner Bros μοιράστηκε δύο φωτογραφίες από την πολυαναμενόμενη συνέχεια. Στην πρώτη φωτογραφία απεικονίζεται η Gal Gadot στον πρωταγωνιστικό ρόλο να παρακολουθεί μια σειρά από τηλεοράσεις πίσω από μια βιτρίνα.

Warner Bros

Η δεύτερη φωτογραφία όμως είναι λίγο πιο ενδιαφέρουσα, αφού δείχνει τον Steve Trevor να περπατάει μέσα σε ένα εμπορικό κέντρο. Στο τέλος της πρώτης ταινίας, ο χαρακτήρας του Chris Pine αυτοθυσιάζεται για να βοηθήσει την Wonder Woman, ενώ στην νέα ταινία που διαδραματίζεται περίπου 70 χρόνια αργότερα δε φαίνεται να έχει γεράσει καθόλου.

Το πώς κατάφερε ο Trevor να επιβιώσει και βρέθηκε στο 1984 λογικά θα το μάθουμε τον Νοέμβριο του 2019, όταν και θα κυκλοφορήσει το «Wonder Woman 1984». Μέχρι τότε οι φανς των ηρώων της DC θα απολαύσουν τις ταινίες του Aquaman με τον Jason Momoa και του Shazam με τον Zachary Levi.