Πόσο μακριά μπορεί να είναι τα μαλλιά μιας νύφης;

long-hair-1
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, 15 ΙΟΥΝΙΟΥ 2018

Mε τις νύφες να γίνονται όλο και πιο εντυπωσιακές, η Ραπουνζέλ μοιάζει να είναι η απόλυτη νύφη. Ποιο χρυσό ψαλίδι; Άσ' τα τα μαλλάκια σου, ανακατεμένα. της Σάντυς Τσαντάκη

Μην ξαφνιαστείτε αν δείτε πως οι νύφες του φετινού καλοκαιριού προσπαθούν να μιμηθούν τις σταρ του Instagram και εμφανίζονται ξαφνικά στην εκκλησία με μαλλί-υπερπαραγωγή, είτε πιασμένο σε τεράστιο κότσο, είτε σε χαλαρή μπούκλα.

Λέμε τώρα. Γιατί στη βιομηχανία γάμου τίποτα δεν μοιάζει χαλαρό. Κι αν θέλουμε να αντισταθούμε στην ιδέα, μας αρέσουν τα μακριά μαλλιά, και δεν ετοιμαζόμαστε να φορέσουμε πέπλο, απλώς φλερτάρουμε με τα πλούσια κυματιστά μαλλιά της Gisele Bundchen;

Το καλύτερο που έχουμε να κάνουμε είναι χρησιμοποιήσουμε μους στα μαλλιά μας, για να αποκτήσουν όγκο. Να δουλέψουμε με το σίδερο σφιχτές μπούκλες και να τις χαλάσουμε όταν πια θα έχουν κοκκαλώσει από την λακ, για να είμαστε σίγουρες ότι δεν θα πέσουν αμέσως.

Και μια νύφη που θέλει να μοιάσει στην Kim Kardashian; Για αρχή θα πρέπει να προσθέσει extensions μέχρι τη μέση. Και μετά να βρει ένα νυφικό, μάλλον αόρατο.

ΣΑΝΤΥ ΤΣΑΝΤΑΚΗ

www.sandytsantaki.com