Υπάρχουν σταρ επαγγελματίες διακοσμητές;

star-design-2 LLC ,
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, 15 ΙΟΥΝΙΟΥ 2018

Όταν διαβάζουμε κάθε τόσο για ηθοποιούς, τραγουδιστές, μοντέλα, αθλητές, συγγραφείς, καλλιτέχνες, χορευτές, που ξεσπούν δημιουργικά σε σπίτια που θυμίζουν γκαλερί ή μουσεία, θέλουμε να μάθουμε ποιος ευθύνεται για το αποτέλεσμα. Πολλές φορές, οι ίδιοι κρύβουν έναν ανήσυχο διακοσμητή μέσα τους… της Σάντυς Τσαντάκη

Αλήθεια το ξέρετε ότι ο Brat Pitt ή η Reese Witherspoon έχουν άποψη για το ντιζάιν, τα έπιπλα, τις αποχρώσεις, και όλη την ατμόσφαιρα που χτίζουμε από το μηδέν στο σπίτι μας;

Κι έχουμε ήδη γράψει ότι η Blake Lively αναλαμβάνει να διακοσμεί τα σπίτια των φίλων της χωρίς αμοιβή, αλλά το ίδιο μαθαίνουμε ότι κάνει και η Reese Witherspoon, η οποία, σχεδιάζει και τραπεζομάντηλα, ακόμη και ολόκληρα σερβίτσια.

Ο Kanye West συνεργάστηκε με εταιρία ντιζάιν για να βάλει την υπογραφή του σε έπιπλα γραφείου, ενώ ανακοίνωσε πρόσφατα ότι σκέφτεται να ανοίξει το Yeezy Σπίτι, με αρχιτέκτονες και βιομηχανικούς σχεδιαστές «που θέλουν να φτιάξουν έναν καλύτερο κόσμο».

Η Ellen DeGeneres έχει εκδώσει το βιβλίο Home το 2015 και έχει δηλώσει σε συνέντευξη της πως μεγάλωσε με το όνειρο να γίνει διακοσμήτρια. Δεν πειράζει. Δεν τα πήγε κι άσχημα… Όσο για την Diane Keaton έχει μόλις εκδώσει βιβλίο με συμβουλές για το πως χρησιμοποίησε το Pinterest για να διακοσμήσει το καινούργιο της σπίτι.

ΣΑΝΤΥ ΤΣΑΝΤΑΚΗ

www.sandytsantaki.com