Miley Cyrus και Jaime King στηρίζουν την Selena Gomez

selena-gomez Jordan Strauss
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, 15 ΙΟΥΝΙΟΥ 2018

Ο Ιταλός σχεδιαστής Stefano Gabbana επέκρινε και αποκάλεσε την Gomez «άσχημη» σε ένα σχόλιο του στο Instagram.

Η Miley Cyrus και η Jamie King υπερασπίστηκαν την φίλη τους Selena Gomez, όταν ένας εκ των συνιδρυτών του οίκου μόδας Dolce & Gabbana την αποκάλεσε «άσχημη» σε ένα σχόλιο του στο Instagram. Πιο συγκεκριμένα ο Stefano Gabbana έγραψε σε μια ανάρτηση στο προφίλ «The Catwalk Mafia» πως η Gomez είναι «τόσο άσχημη».

Αφού είδε το σχόλιο, η Cyrus ανέβασε μια φωτογραφία όπου βρίσκεται αγκαλιά με την Selena Gomez και χαρακτήρισε «αηδίες» και «ψεύδη» αυτά που έγραψε ο Gabbana, για να συμπληρώσει πως η φίλη της είναι πανέμορφη. Σε αντίστοιχο μήκος κύματος κινήθηκε και το σχόλιο της Jaime King στο Twitter. Η ηθοποιός του «Sin City» υπογράμμισε πως «υπάρχουν άσχημοι άνθρωποι που δεν αντέχουν την ομορφιά που ακτινοβολεί από την ψυχή και φυσική υπόσταση της [Selena]».

Αν και η Cyrus και Gomez είχαν μια αντιζηλία στο ξεκίνημα της καριέρας τους, τα τελευταία χρόνια έχουν δεθεί. Μιλώντας στο W, η Gomez διέψευσε τις φήμες που την ήθελε να έχει κόντρα με την Cyrus, εξηγώντας πως η σχέση τους ήταν αντίστοιχα με την περίπτωση των Hilary Duff και Lindsay Lohan. «Δεν τσακωθήκαμε ποτέ, άρεσε και στις δυο μας ο ίδιος τύπος όταν ήμασταν 16 ετών» αποκάλυψε η Gomez για να συμπληρώσει πως «τώρα έχουμε κατασταλάξει πλήρως στις ζωές μας».