Όταν μια γυναίκα θέλησε να μοιάσει στη...Τζοκόντα

mona-lisa-1
ΔΕΥΤΕΡΑ, 18 ΙΟΥΝΙΟΥ 2018

Μπορεί να μη διαθέτει το ίδιο αινιγματικό χαμόγελο, αλλά μια κοπέλα θέλησε να γίνει γνωστή ως η νέα Mona Lisa. Τα κατάφερε άραγε; Της Σάντυς Τσαντάκη.

Γελάμε κάθε φορά που βλέπουμε τι μπορεί να γίνει με το σωστό (ή το λάθος) μακιγιάζ, αλλά έχει ενδιαφέρον, εκεί που νομίζεις ότι τα έχεις δει όλα, να βλέπεις κορίτσια που ονειρεύονται καριέρα σταρ με τον πιο πρωτότυπο τρόπο.

Έτσι, ένα νεαρό κορίτσι με μαύρα μαλλιά και «καθαρή» επιδερμίδα θέλησε να μεταμορφωθεί σε…Mona Lisa, κάνοντας, φυσικά, το πιο προσεγμένο contouring, στον δρόμο που χάραξε η Kim Kardashian.

Και είναι η στιγμή που το μακιγιάζ πραγματικά μπορεί να κάνει θαύματα…Αλλά θέλει και θράσος να θέλεις να γίνεις Leonardo στη θέση του Leonardo.

Η Yuya Mika, νέα σταρ του Instagram, ανέβασε πρόσφατα ένα βίντεο για να δείξει καρέ-καρέ κάθε στάδιο της μεταμόρφωσής της. Από Yuya σε...Τζοκόντα. Και όλα αυτά χάρη στις σκιάσεις, τις φωτοσκιάσεις, τις αντιθέσεις και τις διαφορετικές αποχρώσεις του κονσίλερ και της πούδρας.

Και θέλησε να πειραματιστεί και με άλλους διάσημους, αναγνωρίσιμους πίνακες απευθείας από τα μουσεία του κόσμου, όπως την Lady with an Ermine, και πάλι του Da Vinci. Γιατί και το Instagram θέλει ένα πινέλο για να ξεχωρίσει... 

ΣΑΝΤΥ ΤΣΑΝΤΑΚΗ
www.sandytsantaki.com