Πρώτες εικόνες από τους ABBA ξανά στο στούντιο

abba
ΤΡΙΤΗ, 19 ΙΟΥΝΙΟΥ 2018

Το θρυλικό σουηδικό συγκρότημα ανακοίνωσε την επανένωσή του και την κυκλοφορία δύο νέων τραγουδιών μέχρι το τέλος της χρονιάς.

Πριν από λίγες εβδομάδες, οι ABBA ανακοίνωσαν, όχι μόνο την επιστροφή τους, αλλά και το γεγονός ότι έχουν ηχογραφήσει δύο νέα τραγούδια. Πρόκειται για το πρώτο νέο υλικό των Σουηδών βετεράνων εδώ και 35 χρόνια.

Στην ίδια ανακοίνωση αποκάλυψαν πως ένα από τα νέα τραγούδια τιτλοφορείται «I Still Have Faith In You», ενώ και τα δύο θα παρουσιαστούν σε μια ειδική τηλεοπτική εκπομπή τον Νοέμβριο, πριν την έναρξη μιας «εικονικής» περιοδείας ολογραμμάτων το 2019. Εκπρόσωποι των ABBA έχουν διαψεύσει τις φήμες που θέλουν το συγκρότημα να έχει κανονίσει ζωντανές εμφανίσεις.

Ο μάνατζερ των ABBA μοιράστηκε στο επίσημο Instagram του συγκροτήματος μια πρώτη φωτογραφία από τις ηχογραφήσεις των δύο τραγουδιών στο στούντιο. Οι ηχογραφήσεις έγιναν στο RMV Studio της Στοκχόλμης, το οποίο αποτελεί «βάση» του Benny Andersson για πολλά χρόνια.

«Η Frida, η Agnetha, ο Bjorn και ο Benny στο RMV Studio της Στοκχόλμη; ηχογραφούν τα δύο νέα τραγούδια! Κυκλοφορία στο τέλος του χρόνου» σημειώνει ο μάνατζερ των ABBA στη λεζάντα, επιβεβαιώνοντας την κυκλοφορία του νέου υλικού εντός του 2018.

«Ένα από τα τραγούδια είναι σαν να το είχαμε γράψει για σήμερα. Το άλλο μπορεί να το είχαμε γράψει το 1972» δήλωσε ο Andersson για τη μουσική κατεύθυνση των νέων τραγουδιών. «Έτσι, πιστεύω, οπωσδήποτε ακούγονται πολύ σαν τους ABBA. Εάν άκουγα στο βρετανικό top 10 σήμερα, δε θα είχα ιδέα τι γίνεται» συμπλήρωσε ο Bjorn Ulvaeus.