H Irina Shayk παραμένει καλλονή και με κοντά μαλλιά

irina-1
ΤΕΤΑΡΤΗ, 20 ΙΟΥΝΙΟΥ 2018

Είναι από τις φορές που ένα τοπ μοντέλο αποφασίζει να αλλάξει τα μαλλιά της και το αποτέλεσμα είναι εξαιρετικά εντυπωσιακό. Μα πόσο πιο όμορφη μπορεί να γίνει η Irina Shayk; Της Σάντυς Τσαντάκη.

Για να μπορούν τα αναγνωρίσιμα κορίτσια των επιδείξεων μόδας και των εξωφύλλων να αλλάζουν και να μεταμορφώνονται, διατηρούν συχνά τα μαλλιά τους μακριά και λαμπερά.

Και τώρα που η Irina Shayk αποφάσισε να κόψει κοντά τα μαλλιά της, αγορίστικα σχεδόν, με μύτες, είναι πιο όμορφη από ποτέ. Τι κι αν οι μπλόγκερ αναρωτιούνται αν πρόκειται για περούκα;

H «επανάσταση» στον χώρο της…υψηλής κομμωτικής έχει ήδη γίνει, με αρκετά κορίτσια να κλείνουν ήδη ραντεβού με τον κομμωτή τους για να τη μιμηθούν, στην ανάγκη να κάνουν πιο σκούρα τα μαλλιά τους και να περάσουν το καλοκαίρι με το look Irina.

Η αλήθεια είναι αυτή που αποκαλύπτει ο διάσημος κομμωτής της πασαρέλας, Sam McKnight: «Όταν υπάρχει η λύση μιας φυσικής περούκας, όλα γίνονται», αν και η φράση ακούγεται και διαβάζεται καλύτερα στα αγγλικά… «When there is a wig, there is a way». Ακούτε κορίτσια;

ΣΑΝΤΥ ΤΣΑΝΤΑΚΗ
www.sandytsantaki.com