Ο «Creed» επιστρέφει για άλλον έναν γύρο

creed-ii
ΠΕΜΠΤΗ, 21 ΙΟΥΝΙΟΥ 2018

Κυκλοφόρησε το πρώτο τρέιλερ της συνέχειας του «Creed» με τους Michael B. Jordan, Sylvester Stallone και Dolph Lundgren.

Όταν όλοι θεώρησαν πως η ιστορία του Rocky ολοκληρώθηκε με το «Rocky Balboa» το 2006, ο Sylvester Stallone διέψευσε τους πάντες και επανέφερε τον θρυλικό πυγμάχο στο «Creed» το 2015, με τον Michael B. Jordan στον πρωταγωνιστικό ρόλο. Τρία χρόνια μετά, ο Adonis Creed θα επιστρέψει για άλλον έναν αγώνα στο «Creed II», το οποίο κυκλοφορεί τον Νοέμβριο.

Δείτε το τρέιλερ του «Creed II» 

Ο Adonis Creed προσπαθεί να βρει την ισορροπία στην ζωή υπό την καθοδήγηση του Rocky Balboa.

Στο πρώτο τρέιλερ της νέας ταινίας, ο Adonis – γιος του Apollo Creed – έχει χτυπηθεί άσχημα πριν από έναν αγώνα και βρίσκεται στον νοσοκομείο με την σύντροφό του, Bianca, (την οποία υποδύεται η Tessa Thompson). Αργότερα στο τρέιλερ ο Rocky Balboa εμφανίζεται ως μέντορας του Creed σε μια από τις χαρακτηριστικές σκηνές προπόνησης.

Μια από τις πιο ενδιαφέρουσες πτυχές της συνέχειας στην ιστορία του Rocky είναι αναμφίβολα η επιστροφή του Ivan Drago (τον οποίο ενσάρκωσε ο Dolph Lundgren στο «Ρόκι IV: Η γιγαντομαχία»), του Σοβιετικού πυγμάχου που σκότωσε τον Apollo Creed και πλέον εκπαιδεύει τον γιο του, Viktor Drago (Florian Munteanu).

Στη νέα ταινία ο Creed προσπαθεί να βρει την πολυπόθητη ισορροπία ανάμεσα στις προσωπικές υποχρεώσεις του και τις προπονήσεις για τον επόμενο μεγάλο αγώνα που έχει να δώσει. Στο πλάι του βρίσκεται για άλλη μια φορά ο Rocky, με τους δυο να πρέπει να αντιμετωπίσουν την κοινή κληρονομιά τους και να ανακαλύψουν πως δεν υπάρχει τίποτα πιο σημαντικό από την οικογένεια.

Εκτός των Jordan, Stallone και Thompson, επιστρέφουν στους ρόλους τους οι Phylicia Rashad, Wood Harris και Andre Ward. Η σκηνοθεσία αυτή τη φορά είναι του Steven Caple Jr., ενώ το σενάριο φέρει την υπογραφή των Stallone και Cheo Hodari Coker.