Από πότε η Lady Gaga κυκλοφορεί χωρίς μακιγιάζ;

gaga-2
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, 22 ΙΟΥΝΙΟΥ 2018

Από τότε που αποφάσισε να αλλάξει στιλ και να επανασυστηθεί στην καινούργια της ταινίας ως το κορίτσι της διπλανής πόρτας, στο πλευρό του Bradley Cooper. Της Σάντυς Τσαντάκη.

Αν δε στο πει κάποιος, δυσκολεύεσαι να την αναγνωρίσεις. Πού είναι τα στρας στο πρόσωπο, οι αστραπές, οι πλατινέ περούκες, τα κοστούμια-υπερπαραγωγές, η υπερβολή στο στάιλινγκ για πολλαπλά ντεσιμπέλ;

Μας αρέσει η αφαίρεση. Να βλέπουμε επιτέλους μια σούπερσταρ της ποπ μουσικής όπως είναι η Lady Gaga, να εμφανίζεται με καστανά, φυσικά μαλλιά, σκούρα φρύδια, κανονικές βλεφαρίδες, όχι extensions που αλλοιώνουν τα χαρακτηριστικά του προσώπου.

Και δε θα πούμε ότι είναι εντελώς αμακιγιάριστη στο φιλμ «A Star is Born» αλλά πως το μέικαπ της είναι έστω διακριτικό, όπως αποκάλυψε η ίδια στον λογαριασμό της στο Instagram, με hashtag φυσικά, #astarisborn, για να προωθήσει έγκαιρα και την ταινία που έχει προγραμματιστεί αν βγει στις κινηματογραφικές αίθουσες το φθινόπωρο του 2018.

Κι εκεί που όλα τα κορίτσια που θέλουν να της μοιάσουν βάζουν τρέσες, βάφουν τα μαλλιά τους και προσθέτουν ψεύτικες βλεφαρίδες, η Lady Gaga επιστρέφει στις ρίζες της, κυριολεκτικά αυτή τη φορά.

ΣΑΝΤΥ ΤΣΑΝΤΑΚΗ
www.sandytsantaki.com