Ο Paul McCartney πρωταγωνιστεί στο πιο επικό και αξέχαστο «Carpool Karaoke»

paul-mccartney-James-corden-carpool-karaoke
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, 22 ΙΟΥΝΙΟΥ 2018

Μετά από μια βόλτα στους δρόμους του Λίβερπουλ, καταλήγει σε παμπ για να τραγουδήσει επιτυχίες των Beatles στους θαμώνες.

Ο James Corden είχε έναν εξαιρετικό συνεπιβάτη στο πρόσφατο «Carpool Karaoke», τον Paul McCartney. Σύμφωνα μάλιστα με τον βρετανό παρουσιαστή, η συμμετοχή του πρώην μέλους των Beatles θα του μείνει αξέχαστη και θεωρεί πως ενδεχομένως ήταν η καλύτερη στην ιστορία της εκπομπής του.

Το «Carpool Karaoke» αποτελεί τμήμα της εκπομπής του Corden «The Late Late Show», όπου ο παρουσιαστής πηγαίνει βόλτα με αστέρες από τον χώρο του θεάματος οι οποίοι τραγουδούν μέσα στο αυτοκίνητο. Οι low key ερμηνείες, χωρίς τις ακριβές παραγωγές του στούντιο και των συναυλιών, είναι συχνά εντυπωσιακές και αφορμή για καζούρα και συζήτηση για τους δύο επιβάτες και το τηλεοπτικό κοινό.

Στο πιο πρόσφατο «Carpool Karaoke», ο Corden πήγε βόλτα με τον McCartney στους δρόμους του Λίβερπουλ. Το πρώτο κομμάτι που τραγούδησε ήταν το «Drive My Car» και στην συνέχεια, όταν βρέθηκαν στην Penny Lane, ο μπασίστας των «Σκαθαριών» δεν μπόρεσε παρά να ερμηνεύσει το ομώνυμο κομμάτι. Μάλιστα ο Corden και ο McCartney επισκέφτηκαν το κουρείο που αναφέρεται στο τραγούδι, αφήνοντας άναυδο τον ιδιοκτήτη.

Αργότερα οι δυο περνάνε από το πατρικό σπίτι του McCartney, το οποίο δεν έχει επισκεφτεί για πάνω από 50 χρόνια. Η πιο σπουδαία στιγμή όμως ήταν στο τέλος της βόλτας τους, όταν κατέλεξαν σε μια παμπ του Λίβερπουλ, όπου ο Macca έδωσε μια ξεχωριστή, αυτοσχέδια συναυλία.

CBS

Στο βίντεο που ανέβασε ο Corden, οι ανυποψίαστοι θαμώνες της παμπ βάζουν μια σειρά από τραγούδια των Beatles στο jukebox και απολαμβάνουν τις μπύρες τους. Όμως, αντί να ακούσουν την φωνή του John Lennon, εμφανίζεται ο McCartney ο οποίος στην συνέχεια ερμηνεύει τις «παραγγελίες».