O Johnny Depp για την κατάθλιψη: «Δεν άντεχα τον πόνο κάθε μέρα»

Johnny-depp
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, 22 ΙΟΥΝΙΟΥ 2018

Ο χολιγουντιανός αστέρας μίλησε για τη μάχη που έχει δώσει με την κατάθλιψη και τις δικαστικές του περιπέτειες.

Τα τελευταία χρόνια η ζωή του Johnny Depp θυμίζει λίγο τραινάκι του λούνα παρκ, αφού παράλληλα με την τεράστια εμπορική επιτυχία των «Πειρατών της Καραϊβικής», έχει αντιμετωπίσει πολλά προβλήματα στην προσωπική του ζωή, ενώ βρίσκεται στα δικαστήρια με τους πρώην μάνατζέρ του σε μια υπόθεση που έχει τεράστια δημοσιότητα.

Σε νέα συνέντευξή του, ο 55χρονος ηθοποιός μίλησε ανοιχτά για τη μάχη που έχει δώσει με την κατάθλιψη και το ποτό. «Ήμουν όσο πιο χαμηλά μπορούσα να φτάσω. Το επόμενο βήμα για μένα θα ήταν να πάω κάπου με τα μάτια μου ανοιχτά και να φύγω με τα μάτια κλειστά. Δεν άντεχα τον πόνο κάθε μέρα» δήλωσε ο Depp.

Παράλληλα με τον χωρισμό του από την Amber Heard – και τις καταγγελίες περί ενδοοικογενειακής βίας που ακολούθησαν και τις οποίες έχει διαψεύσει  – ο Depp βρέθηκε στα δικαστήρια με τους πρώην μάνατζέρ του. Στα δικαστικά έγγραφα αποκαλύφθηκε ότι ο ηθοποιός έχει ξοδέψει σχεδόν όλη του την περιουσία.

AP / Claus Bonnerup

O Johnny Depp σχημάτισε τους Hollywood Vampires με τον Alice Cooper το 2015.

Θέλοντας να ξεφύγει λίγο από τα προβλήματά του, ο Depp άρχισε να γράφει ένα ημερολόγιο κατά τη διάρκεια των περιοδειών του με τους Hollywood Vampires. «Έβαζα στον εαυτό μου βότκα το πρωί και άρχισα να γράφω μέχρι να γεμίσουν δάκρυα τα μάτια μου και δεν μπορούσα να δω πια τη σελίδα» εξήγησε ο χολιγουντιανός αστέρας.