Όταν μια πριγκίπισσα φοράει τζιν

markle-jeans-3
ΤΡΙΤΗ, 26 ΙΟΥΝΙΟΥ 2018

Μετά το νυφικό, σειρά έχει το σκισμένο τζιν της Meghan Markle που γίνεται επίσης ανάρπαστο. Κι αν έχετε αρχίσει να αναρωτιέστε γιατί ασχολούμαστε με τη νέα πριγίπισσα του παλατιού, έχετε χάσει μάλλον επεισόδια. Της Σάντυς Τσαντάκη.

Έχετε την εικόνα: μακριά ατίθασα μαλλιά, πουκάμισο, σκισμένο, ανοιχτόχρωμο τζιν και γόβες. Όμως δεν είναι ένα τυχαίο τζιν, αφού φέρει την υπογραφή ενός καλιφορνέζικου brand, (Mother), το οποίο ξεπούλησε λίγες μόλις ώρες μετά την επαναφορά του στοκ.

Είναι τρελοί αυτοί οι…γαλαζοαίματοι. Κι εμείς μαζί. Αλλά πιο τρελοί είναι οι καταναλωτές, δηλαδή όλοι εμείς, που σπεύδουμε να υιοθετήσουμε, να αντιγράψουμε, να αγοράσουμε, να φορέσουμε κάτι που είδαμε σε ένα αναγνωρίσιμο πρόσωπο, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι θα πηγαίνει και σε εμάς το ίδιο.

Και στην περίπτωση της Meghan Markle; Ό,τι φοράει γίνεται…χρυσός ή κάπως έτσι. Είτε φοράει ναυτικό παλτό από το Zara, είτε σκισμένο τζιν, όλα τα κορίτσια και οι γυναίκες μαζί θέλουν να της μοιάσουν, να γίνουν ηθοποιοί, μούσες, πριγκίπισσες, επαναστάτριες, να ζήσουν το παραμύθι έστω και με ένα ή δύο σκισίματα στα γόνατα...

ΣΑΝΤΥ ΤΣΑΝΤΑΚΗ
www.sandytsantaki.com