Παντρεύτηκαν η Rose Leslie και ο Kit Harington

rose-leslie-kit-harington
ΤΡΙΤΗ, 26 ΙΟΥΝΙΟΥ 2018

Οι συμπρωταγωνιστές του «Game Of Thrones» ενώθηκαν με τα ιερά δεσμά του γάμου σε κάστρο της βοριοανατολικής Σκωτίας.

Οι γάμοι στο «Game Of Thrones» συχνά καταλήγουν σε κηδείες, αλλά στην περίπτωση της Rose Leslie και του Kit Harington, η ζωή δεν μιμήθηκε την τέχνη, αφού το ζευγάρι παντρεύτηκε χωρίς απρόοπτα το περασμένο Σάββατο. Η γαμήλια τελετή πραγματοποιήθηκε στο Wardhill Castle στην νοτιοανατολική Σκωτία, το οποίο ανήκει στην οικογένεια της Leslie.

AP / Jane Barlow

Ανάμεσα στους καλεσμένους βρίσκονταν πολλοί συμπρωταγωνιστές του ζευγαριού στη σειρά «Game Of Thrones», όπως οι Peter Dinklage, Maisie Williams, Sophie Turner και Emilia Clarke. Τη νύφη παρέδωσε στον γαμπρό ο πατέρας της Leslie, Sebastian, ο οποίος δήλωσε «απόλυτα ενθουσιασμένος» με τον γάμο. Μετά την τελετή, οι νεόνυμφοι αποχαιρέτησαν τους καλεσμένους και έφυγαν με ένα Land Rover με την παραδοσιακή επιγραφή «Just Married», ενώ ακολούθησε δεξίωση στο κάστρο.

Η σχέση του ζευγαριού ξεκίνησε τα 2012 κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων της πετυχημένης σειράς φαντασίας του HBO. Η χημεία τους ως Jon Snow και Ygritte υπήρξε σημείο αναφοράς στο «Game Of Thrones», αλλά η σχέση των δύο χαρακτήρων δεν έμελλε να κρατήσει πολύ. Η Leslie έφυγε από τη σειρά το 2014 και πλέον πρωταγωνιστεί στη δικαστική σειρά «The Good Fight», ενώ ο Harington συνεχίζει στον ρόλο του μέχρι το φινάλε.