Η Carrie Fisher είχε σχέσεις με τον Freddie Mercury και τον David Bowie

david-bowie-carrie-fisher-freddie-mercury
ΤΡΙΤΗ, 26 ΙΟΥΝΙΟΥ 2018

Μια νέα βιογραφία ρίχνει φως στις άγνωστες μέχρι τώρα σχέσεις της πριγκίπισσας Leia με τους δύο αστέρες της μουσικής.

Σύμφωνα με μια νέα βιογραφία της Carrie Fisher, η χολιγουντιανή σταρ είχε συνάψει δεσμούς με τον David Bowie και τον Freddie Mercury όταν ήταν μόλις 17 ετών. Οι ιστορικοί του κινηματογράφου, Darwin Porter και Danforth Prince, ισχυρίζονται στο νέο τους βιβλίο με τίτλο «Carrie Fisher & Debbie Reynolds» πως οι γνωριμίες έγιναν το 1973, όταν η Fisher σπούδαζε στο Royal Central School of Speech and Drama στο Λονδίνο.

Η νεαρή τότε ηθοποιός γνώρισε τους δύο μουσικούς αστέρες σε ένα πάρτι με τη μητέρα της, Debbie Reynolds, στο οποίο τους είχε καλέσει ο τραγουδιστής των Rolling Stones, Mick Jagger. Εκείνη την εποχή, ο Bowie μόλις είχε αποκαλύψει την περσόνα του ως Ziggy Stardust και η Fisher τον είχε βρει ιδιαίτερα ελκυστικό, καθώς «έκανε τον κόσμο καλύτερο για τους επαναστάτες, τους περίεργους και απροσάρμοστους» όπως η ίδια.

Reuters / Mike Blake

Η Debbie Reynolds και η κόρη της Carrie Fisher πέθαναν με λίγες μέρες διαφορά τον Δεκέμβριο του 2016.

Ο Porter ισχυρίζεται πως έμαθε για τη σχέση όταν πήρε συνέντευξη από την ηθοποιό Joan Hackett το 1983. Η Fisher φέρεται να είχε αποκαλύψει στην καλή φίλη της, Hacket,t πως ο Bowie για μεγάλα διαστήματα λάμβανε τεράστιες ποσότητες κοκαΐνης και έπινε μόνο γάλα. Οι καταχρήσεις αυτές είχαν μεγάλο αντίκτυπο στην ιδιοσυγκρασία του Bowie και άλλοτε ήταν μοχθηρός και ζηλιάρης, ενώ άλλοτε τρυφερός και αγαπητός. Σύμφωνα με την Hackett, ο Bowie φέρεται να είχε εκμυστηρευτεί στη Fisher πως, παρά την τεράστια δημοφιλία του, ένιωθε «ολομόναχος στην άκρη ενός γκρεμού που σιγά σιγά καταρρέει».

Ο χαρισματικός τραγουδιστής των Queen, από την πλευρά του, είχε σαγηνεύσει τη νεαρή Fisher, η οποία υπήρξε μια από τις πολλές κατακτήσεις του εκείνη την περίοδο. Την ίδια εποχή, ο Mercury είχε σχέση με την Mary Austin, και ενώ η Carrie Fisher δεν ήθελε να σταθεί εμπόδιο ανάμεσά τους, ο Mercury δεν έδειξε να συμμερίζεται τις ανησυχίες της.