Γιατί η Reese Witherspoon αρνείται να πουλήσει το σπίτι της;

reese-1
ΤΕΤΑΡΤΗ, 27 ΙΟΥΝΙΟΥ 2018

Eίναι σταρ, έχει Όσκαρ στη συλλογή της, μαζί και Emmy, γράφει την αυτοβιογραφία της, μεγαλώνει τρία παιδιά…Μήπως δεν είναι η κατάλληλη στιγμή να μετακομίσει η Reese Witherspoon; Της Σάντυς Τσαντάκη.

Kι όμως έχει κυκλοφορήσει στην αγορά η είδηση πως επρόκειτο να πουλήσει το σπίτι που έχει συνδεθεί με την αισθητική της, αφού το έχει διακοσμήσει δημιουργώντας ένα τρυφερό, παιδικό στιγμιότυπο που συναντά τον μινιμαλισμό.

Για την ιστορία, πρόκειται για μια έπαυλη μέσα στο πράσινο, που αγόρασε η Reese Witherspoon το 2014 για 3.3 εκατομμύρια δολάρια στο Nashville, για να ανεβάσει τέσσερα χρόνια μετά την τιμή του και να ζητά 4.4 εκ. δολάρια προκειμένου να το αποχωριστεί.

Κόκκινα τούβλα, σκαλιά στην μπροστινή είσοδο, στην αυλή, σαν αυτά που συναντάμε στις κλασικές, αμερικάνικες ταινίες, συνολικά 11.000 τ.μ, που μεταφράζονται σε εφτά μπάνια, οχτώ κρεβατοκάμαρες, κολώνες, ξεχωριστό σπίτι δίπλα στην πισίνα που μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως ξενώνας με δύο επιπλέον δωμάτια, τρία μπάνια, σαλόνι, τραπεζαρία και κουζίνα…

Το σπίτι είναι φωτογενές και κακόγουστο μαζί. Και εκεί που όλοι νόμιζαν ότι με τόσα σπίτια που συλλέγει πλέον η φωτογενής ηθοποιός, δεν θα ήταν κακή ιδέα να ανανεωθεί και να προχωρήσει σε κάτι καινούργιο, η ίδια άλλαξε γνώμη και αποφάσισε να το κρατήσει. Κι εμείς κρατάμε τις όμορφες εικόνες και το όνειρο. Ακόμη κι αν δεν μιλάει (πάντα) αμερικάνικα…  

ΣΑΝΤΥ ΤΣΑΝΤΑΚΗ
www.sandytsantaki.com