Ο Pierce Brosnan θεωρεί πως ο Tom Hardy «θα ήταν καλός Μποντ»

pierce-brosnan-tom-hardy
ΤΕΤΑΡΤΗ, 27 ΙΟΥΝΙΟΥ 2018

Ο «πρώην» έδωσε το «χρίσμα» του για τον διάδοχο του Daniel Craig στον ρόλο του θρυλικού μυστικού πράκτορα.

Μετά από πολλές συζητήσεις και διαπραγματεύσεις, ο Daniel Craig συμφώνησε να υποδυθεί τον Τζέιμς Μποντ για άλλη μια φορά, βάζοντας φρένο στη φημολογία για τον διάδοχό του. Όπως φαίνεται όμως, η επόμενη ταινία θα είναι και η τελευταία του στον ρόλο του Βρετανού κατασκόπου, οπότε οι συζητήσεις για τον επόμενο Μποντ αναμένονται να ξεκινήσουν ξανά.

Ο Pierce Brosnan, ο οποίους υποδύθηκε τον «007» σε τέσσερις ταινίες, πρόσφατα αποκάλυψε ποιον θα ήθελε να δει να αναλαμβάνει τον χαρακτήρα στο μέλλον. «Πιστεύω πως ο Tom Hardy θα ήταν καλός Μποντ» δήλωσε ο βετεράνος ηθοποιός, συμπληρώνοντας πως θεωρεί ότι ο Hardy έχει αυτό που χρειάζεται για να ξεχωρίσει στον ρόλο.

AP

Ο Brosnan θεωρεί τον Tom Hardy ιδανική επιλογή για τον ρόλο του Μποντ.

Αναφορικά με τον Daniel Craig, ο Brosnan είχε μόνο καλά λόγια να πει, υπογραμμίζοντας: «Έχει υπάρξει ένας καταπληκτικός Μποντ, είναι πολύ σωματώδης, φαίνεται επικίνδυνος. Πραγματικά πιστεύεις πως θα μπορούσε να σκοτώσει έναν άνθρωπο».

Σκηνοθέτης της 25ης ταινίας με τον Τζέιμς Μποντ θα είναι ο Danny Boyle, ο οποίος θα γράψει το σενάριο με τον τακτικό συνεργάτη του, John Hodge. Τα γυρίσματα θα ξεκινήσουν τον ερχόμενο Δεκέμβριο και η ταινία αναμένεται να κάνει την πρεμιέρα της στις αίθουσες το φθινόπωρο του 2019.