Έτοιμο το σενάριο για τους «Φύλακες του Γαλαξία 3»

guardians-of-the-galaxy-2
ΤΕΤΑΡΤΗ, 27 ΙΟΥΝΙΟΥ 2018

Τα γυρίσματα της δεύτερης συνέχειας από τον James Gunn έχουν προγραμματιστεί να ξεκινήσουν μέσα στις αρχές του 2019.

Μετά το δραματικό τέλος στο «Εκδικητές: Ο πόλεμος της αιωνιότητας», η μοίρα των ηρώων της Marvel βρίσκεται ουσιαστικά στον αέρα και παραμένει μυστικό, μέχρι να κυκλοφορήσουν οι επόμενες του franchise. Μετά τις περιπέτειες του Ant-Man και της Captain Marvel, το στούντιο της Disney έχει προγραμματίσει μια τρίτη ταινία με τους Φύλακες του Γαλαξία, η οποία αναμένεται να κυκλοφορήσει το 2020.

Σύμφωνα με ανάρτηση σε ιστοσελίδα κοινωνικής δικτύωσης από τον σκηνοθέτη James Gunn, το σενάριο της ταινίας έχει ολοκληρωθεί. Ο Gunn ανέβασε μια φωτογραφία του σεναρίου, σχολιάζοντας πως το έγραψε με όλη του την καρδιά. Την εξέλιξη επιβεβαίωσε το μεγάλο αφεντικό της Marvel Studios, Kevin Feige, σε δηλώσεις του στο Collider, όπου αποκάλυψε πως τα γυρίσματα θα ξεκινήσουν στις αρχές του επόμενου έτους.

Επόμενη ταινία της Marvel θα είναι το «Ant-Man and the Wasp».

Ο Feige δήλωσε επίσης πως τα γυρίσματα της πρώτης ταινίας με την Captain Marvel ολοκληρώνονται σε «περίπου δύο εβδομάδες». Τότε θα ξεκινήσει η παραγωγή της επόμενης ταινίας με τον Spider-Man, η οποία θα τιτλοφορείται «Spider-Man: Far From Home».